anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De fapt nu este o intrebare, este o propunere. Ce ar fi daca TPU ar organiza o tabara de vara pentru cei care fac parte din comunitate? Eu as vrea sa merg, sa cunosc personal oamenii care m-au ajutat cu sfaturi in momente critice. In felul acesta ne putem multumi reciproc, putem lega prietenii, si cine stie, poate devenim mai buni unii cu ceilalti... Tare mult as vrea sa merg undeva, la munte,(nu neaparat, sa decidem impreuna) cu voi, oameni dragi!

Răspuns Câştigător
| Mangustă a răspuns:

Ar fi destul de tare tinand cont ca nu prea gasesti tabere la care sa nu iti trebuiasca grup de plecare. Si pentru administratori si tot ce mai tine de conducerea site-ului ar fi destul de convenabil, desigur interpretant ca tabara ar costa ceva suficient ca sa-si scoata profit. Dar totusi ar fi destule inconveniente cum ar fi numarul mare de utilizatori, chair daca vin jumate din acestia tot ar trebui o tabara pe tot parcursul verii (adica mai multe "reprize" cu un numar maxim de participanti) Toata bataia de cap cu inchirierea unei pensiuni, angajati sau macar niste corturi, ne au pe constiinta sunt responsabili de noi. Daca ar fi sa patim ceva ar trebui sa dea socoteala. Plus ca exista riscul sa nu fie destul participanti ca sa-si scoata banii.
Oricum, degeaba discutam noi aici ca sansele sa alfe cineva care poate lua o masura sunt mici. Trimite si tu mesaje sau chestii din astea la admini sau pe facebook, poate reusesti sa te bagi in seama cu cineva si vezi cum sta treaba.
Bafta

23 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Ar fi foarte fain daca s'ar face chestia asta o idee grozava chiar merita aprobata din punctul meu de vedere!

| AdyRo98 a răspuns:

Ar fi bine sa fie o tabara de fara pentru toti cei logati pe TPU asa o sa ne cunoastem mai bine si poate ne facem prieteni/prietenebig grin

| R0CA19 a răspuns:

Propunere respinsalaughing))

| rutanklan a răspuns:

Daca se face asta, eu ma ocup de promovare! Aduc plin de olandezi si francezi de peste 40 de ani...pedoland o sa ii zica la tabara laughing)))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru R0CA19):

De ce? consideri ca e cam naiva propunerea mea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru rutanklan):

laughing esti tare amuzant/a

| R0CA19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer- foarte. Este o comunitate pe INTERNET nu cred ca cineva ar sta sa se ocupe de asa ceva stiind ca nu e nimic sigur, plus ca e prea periculos deoarece nimeni nu e acelasi ce pare pe net. Si cum ai organiza tu asa ceva, sa aud.
Apoi toate trebuie platite- nu cred ca ar sponsoriza cineva asa ceva si nici o persoana fizica nu ar da banii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mangustă):

Se poate sa ai dreptate. Incerc si eu marea cu degetul. Se poate initia o campanie de strangere de fonduri, sau ceva de genul, o sponsorizare de exemplu. Oricum fiecare dintre participanti va trebui sa plateasca drumul si mancarea. Cred ca nu este nimeni vinovat pentru cat de mult mananca unul sau altul happy. Iar cazarea... poate facem camping. In felul asta economisim si mai mult!

| rutanklan a răspuns (pentru anonim_4396):

Neah, trebuie ca cineva sa fie realist/a

anonim_4396

Gandesti matur. Consider ca organizatorii vor lua din timp datele de contact ale fiecarei persoane in parte, astfel incat sa nu existe probleme. Plus ca nu e nimeni obligat sa participe daca nu vrea.
S-ar putea propune cateva perioade, cateva locatii pentru tabara. Votam ce ne place mai mult, alegem zona unde vor cei mai multi sa mearga, calculam preturile, facem inscrieri. Daca sunt foarte multe persoane, putem organiza reprize, adica partea 1 si partea 2 a taberei. Daca fiecare isi va plati cazarea transportul si mancarea, raman foarte mici cheltuieli din partea organizatorilor: materiale promotionale, poate cateva fructe si legume sau apa oferite... Trebuie sa recunosc faptul ca nu mi-a venit ideea asta deodata, ci de la o alta comunitate de pe internet, care a organizat asa ceva si chiar a functionat!

| liliacALB a răspuns:

Miroase a afaceri romanesti pe-aici. Pana una alta, nu am auzit sa se fi intalnit macar doua persoane de pe TPU asa doar de dragul de a se cunoaste. Ideea e tare, desigur. Dar totul pleaca de la necesitate si de la mic catre mare. Nu poti pleca de acolo de unde vrei sa ajungi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru liliacALB):

happy ai si tu dreptate in felul tau. S-au intalnit persoane de pe TPU, doar de dragul de a se cunoaste, asta dupa ce au conversat mult, ba nu, exagerat de mult pe messenger, dupa ce si-au dat seama ca sunt din acelasi oras si dupa ce au constientizat ca au foarte multe lucruri in comun! si ghici ce, sunt prieteni foarte buni acum! vorbesc in cunostinta de cauza... Afaceri nu cred ca se pot face pe baza unei tabere, decat daca organizatorul detine o pensiune si nu are clienti laughing

| Xtadelo a răspuns:

Ar fi foarte tare!happyhappyhappy

| liliacALB a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, eu am vorbit in general. Sunt convins ca ai dreptate cu messengerul. Cat priveste afacerile, nu zi vorba mare, cand sunt oameni multi sunt si bani multi. Doar daca te gandesti la 2 zile cu cortul pe munte, pe cont propriu fiecare, atunci jos palaria!

anonim_4396

happy cam asta aveam eu in cap. Fiecare pe cont propriu si totusi, program comun, foc de tabara, activitati comune. Poate tabere pentru anumite categorii de varsta, tabere pentru anumite categorii de discutii, pentru o anumita zona de exemplu...nustiu daca cineva din N tarii ar vrea sa mearga pana la Timisoara pentru 3 zile de tabara, dar cred ca pe zone e ok...

| liliacALB a răspuns (pentru anonim_4396):

Minunat! Cineva trebuie deci sa si organizeze totul. Esti sigura ca nu va zice la un moment dat "Muncesc ca un catar, mie ce-mi iese?"

anonim_4396

ăăăă...happy nu sunt sigură deloc! happy

| R0CA19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu inca ma indoiesc ca va functiona deoarece nu cred ca vor sta cei de pe TPU pentru asa ceva.

anonim_4396

Eu doar am propus, poate la anul vor pune in practica. Recunosc, propunerea mea e oarecum indrazneata, dar ar avea mult de castigat si TPU-ul din asta. Ma refer la reclama. Sau poate, ne hotaram noi, cativa doritori de tabere si drumetii ad-hoc, sa ne intalnim undeva, intr-o zi, si sa facem ceva sau altceva... e ca si cum nu ar organiza directorul unei scoli o excursie, ci cativa colegi s-ar hotari sa mearga la patinoar intr-un week-end. Zic si eu.

| Sakura1218 a răspuns:

Sincer idee imi place foarte mult...dar sa fim seriosi cine ar sponsoriza o tabara

| BluezZzz a răspuns:

Ba nu mai glumiti ca e o idee buna eu as merge sa cunosc lumea care m-a ajutat si lume ajutata de mine.Alexandrooo esti fata desteapta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sakura1218):

Poate punem o taxa de inscriere, stiu si eu, mai simbolica asa, sa zicem de 30 de lei de persoana, in afara cheltuielilor personale gen transport, mancare si cazare. acei 30 de lei sa fie pentru organizatori, ce stiu eu, mape cu program si alte detalii...dar din moment ce vrem sa mergem pe munte, cu cortul, cheltuielile nu sunt exagerate, asa as zice

| Sakura1218 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi ceva interesant...