| Dorel95 a întrebat:

De un timp combina mea audio scoate niste sasituri de te zgarie pe creieri cand ascult muzica, ce as putea sa ii fac?

Răspuns Câştigător
| zahy a răspuns:

Probabil este crapata membrana. daca nu este asta cauza dezvolta unpic intrebarea eu unu nu imi pot da o idee mai clara. Combina pe care o folosesti scoate zgomotu doar cand asculti un CD sau si cand asculti de pe un USB sau radio?

12 răspunsuri:
| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Dul la service

| IonutAxi a răspuns:

Du-te cu ea la service

| Dorel95 explică (pentru zahy):

Cand ascul muzica cu bass!

| zahy a răspuns (pentru Dorel95):

Clar membrana e de vina pune alte boxe si ai sa observi ca nu va mai scoate sunete neplacute. Mai este o varianta care nu cred dar o spun. Poate ai atasat niste boxe slabe care nu pot scoate atat de puternic cat scoate combina, asa ca trebuie sa dai volumu mai mic pentru a se auzi la puterea boxelor si nu a combinei.

Sunt boxele originale de combina, foarte enervant sunetul ala!

Ma eu sunt 100% sigur ca e de vina membrana de la boxe.
Ce poti face sa rezolvi problema :

1. Schimbi boxele sa vezi daca se mai aude
2. Desfaci boxele sa le verifici membrana
3. Iei combina boxele si te duci cu ele la reparat

Se poate lipi acasa? exista cv lipici pentru asa ceva
?

Da ramai pe TPU iti dau raspunsul imediat

Prenadezul asta este sfatu la multi iar alti zic ca se poate si cu silicon.
dar cel mai idicat este sa o duci la un atelier de reparati elctrice. Eu daca eram in locu tau pun prelandez pentru ca nu arde, dar nu pune strat prea gros pentru ca va afecta vribratia membranei. pune si tu cu bun simt nu ca taranu.

| zahy a răspuns (pentru zahy):

100% va fuctiona cu prelandez daca iti este frica sa nu strici boxa sa stii ca prelandezu se poate scoate cu caldura. da nu te sfatuiesc sa incerci tu big grin. da sunt sigur ca va da rezultate daca nu pui tot tubu pe membrana,

I-am gasit buba ii mufa jack de vina cred ca este arsa oricum man multumesc mult!
RESPECT!

Ma bucur ca nu e membrana, Imi pare rau ca te'am dezamagit 2 ore cu siguranta nu te simteai bine. Mufa jack se schimba mai usor decat sa lipesti membrana.