| YumiSukinanda a întrebat:

Deci a 2 zi de scoala profa de mate ne-a dat 4 exercitii acasa, urmatoarea zi 5, iar a dat joi o tema pana luni, 9 exercitii, abbia a inceput scoala si ne da extrem de mult! si sunt extrem de grele, 4 probleme si un test intreg, n ustiu ce sa mai fac nu vrea sa ne deie mai putin!... ajutor!

7 răspunsuri:
| Iosub_Rareş_1990 a răspuns:

Invata si nu ti se vor parea asa mult

| dydydeea a răspuns:

Pai tu te plangi ca tie ti-a dat mult, dar apai mie care sunt in clasa a 8 a si trebuie sa fac foarte multe exercitii pentru examen. Oricum chiar daca porfa de mate va da asa multe exercitii doar nu o face pentru ea, o face pentru binele vostru! Si acelasi lucru iti zic si eu ''invata'' si o sa ti se para ''floare la ureche'', da` in ce clasa esti?

| DumiY a răspuns:

Asta nu este nimic pe langa ce o sa urmeze o data ne-a dat o fisa pe o parte si pe alta pentru a doua zi plina de exercitii avea 23 de exercitii laughing. Dar asta e. Trebuie sa invatam nu sa ne plangem.

| YumiSukinanda explică (pentru dydydeea):

A 5-a a

| anadima57 a răspuns:

Asta e putin eu sunt clasa 7 si in prima zi de scoala ne-a dat tema 20 exericiti si a doua zi ne-adat test cu 15 exerciti direct in catalog. nu trebuie sa te sperii, fiindca nu ai ce face. trebuie sa inveti si va fi bine.

| Denisee1 a răspuns:

Tu te plangi pentru 9 exercitii?laughingai timp pana luni sa le faci. poti sa faci 3 pe zi.laughingeu in clasa a 8a ce sa mai zic? ca am de facut atatea exercitii si simulari? sau aia de la bac? taci si invata ca este pentru voi.dor nu o faceti pentru profesori.auzi la ealaughingse plange de 9 exercitiilaughingmie ieri mi a dat 25 de exercitii pentru luni si nu mai zic nimic.laughing

| ℓαυrıtα a răspuns:

Asta e nimic pe langa ce am primit eu 15 exercitii in prima zi, si sunt clasa a 4 a