| alexandruth a întrebat:

Deci, am un plan dar am nevoie de un chimist sau o persoana care se pricepe la chimie. Detin o proprietate pe care este construita o coliba si vreau sa o daram intr-un mod mai special. As vrea sa folosesc baloane sau saci de gunoi umpluti cu hidrogen sau cu HHO, dar am o dilema. Daca o sa fie baloanele umplute cu hidrogen, nu stiu daca o sa aiba suflul asa de mare, am vazut ca explodeaza dar incet. Daca incerc cu HHO (am vazut ca explodeaza destul de tare), mi-e frica de o chestie: cand hidrogenul reactioneaza cu oxigenul, va face sau nu suflu astfel incat sa darame coliba sau va reactiona simplu si va face doar zgomot? Ma refer ca acea volumul va scade si no, intelegeti voi. Multumesc de ajutor, va rog, nu incepeti cu misto-urile. big grin

Răspuns Câştigător
| tembelizor a răspuns:

Ai foarte mare grija, am incercat experimentul cu hidrogenul intr-o teava, sa zicem ca acum n-as mai avea curaj sa repet figura. In baloane e alta chestier, depide de presiune si cantitate. De ce nu incerci cateva experimente cu acetilena?

2 răspunsuri:
| alexandruth explică (pentru tembelizor):

Vreau doar cu hidrogen, stiu cum reactioneaza, nu iti fa probleme. happy

| alexandruth explică (pentru tembelizor):

A, acetilena, scuze, am citit acetona. Da, sa stii ce e o idee foarte buna, multumesc! big grin