Poti sterge prietenii prietenii de la hi5 si ei nu mai apar in lista de la Barn Buddy, cineva mi-a spus ca lor inca le apari dar mie nu mi sa mai intamplat sa ma mai fure nimeni dupa ce l-am sters
Poti da si casele la o parte de pe plantatii, au gasit ei tot felul de metode pentru a fura dai la ferma ta Quality si low si la ferma acelui vecin Quality si high si ii dispare casa de pe plantatie
Nu stiu cum fura daca ai caine, am aflat recent ca dau data la PC cu o zi inainte si fac astfel cainele sa nu mai aiba mancare, dar eu n-am verificat inca informatia
Sper ca am fost de ajutor
Nu stiu cum fura, dar poti sa iti pui hambarul si cotetul peste plante, si numai au cum sa fure. Pe mine m-a invatat un prieten, e tare eficient . Succes!
Fratzilor joc barn buddy de vreo saptamana si am descoperit multe chesti deci sa va ajut daca vrei sa furi cu caine mergi la ferma de la care vrei sa furi si schimbi data la pc cu o zi inainte si dupa aia ai timp cam 20 sec sa furi ce e copt vezi ca se vor coace aproape toate nu incerca sa le furi ca ti se va bloca temporar ferma,,,
Fratzilor joc barn buddy de vreo sapt si am descoperit multe chesti deci sa va ajut daca vrei sa furi cu caine mergi la ferma de la care vrei sa furi si schimbi data la pc cu o zi inainte si dupa aia ai timp cam 20 sec sa furi ce e copt vezi ca se vor coace aproape toate nu incerca sa le furi ca ti se va bloca temporar ferma ,,,
CosminKidd întreabă:
anonim_4396 întreabă: