1. Mai vorbiti cu diriginta/ doamna director sa ii grupeze pe cei 5 "magnifici" intr-un colt + nota la purtare scazuta daca nu sunt linistiti
2. Muta-te in clasa in care preda doamna Gabi.
3. Muta-te la alta scoala.
Ar fi bine sa spuneti parintilor, pentru a se face o sedinta ceva...stiu ca se pot shimba profesorii prin cerere scrisa catre director, cu conditia sa fiti mai multi care vreti asta, si sa vorbiti si cu diriginta. ar trebui sa faca ceva, sau e un haos total in scoala aceea?
Spune-i directoarei ca daca gabi ar fi profa voastra in clasa voastra nu va mai fi galagie si ar fi ordine si disciplina daca nu merge convingeo pe gabi sa vorbeasca cu directoarea sa fie profa voastra ca cu ea chiar va place romana si cu drag invatati pentru ea incearca nu ai nimic de pirrdut sper ca te-am ajutat cu ceva succes trimite-mi un mesaj daca ai reusit pa!
1.Sunt in aceeasi dilema (aproximativ) cu profii de sport, fa o cerere de genul : " Noi, clasa X-A/B/C (Clasa care esti ) facem o cerere pentru schimbarea profesoarelor de Limba si Literatura Romana, vrem s-o inlocuim pe doamna Ioana cu doamna/domnisoara Gabriela. Ca intarire a hotararii noastre ne semnam toata clasa pe dosul hartiei, (iar pe spate ) Cutarescu Ionel : semnatura. Etc., toata clasa. O ducii directorului si poate reusiti ceva, depinde de vointa voastra ca si clasa.
2. Vorbesti cu diriginta/ dirigintele tau si cereti copii care vor sa invete scaderea notei la purtare a elevului/elevilor respectivi, poate ese intampla.
3. Muta-te in clasa in care preda doamna Gabriela.
4. Te duci cu parintele tau la sedinta cu parintii si explici acolo ce se intampla la ora de Romana si parintii daca au bunul simt, si rusinea destula, vor lua masuri asupra copiilor lor.
Sper ca te-am ajutat.
1. Nota scazuta la purtare nu ii afecteaza in nici un fel
2. Cred ca ai omis acel rand in care am scris ca ne'am unit 2 clase A si B si decat astea eram de a sasea
3 Nu pot pentru ca nu sunt de acord parintii si nici eu. Adica pentru niste handicapati sa ma mut....aiurea
Parintilor le'am spus si sa vedem cand mai facem sedinta, diriga sie foarte bine
1. E o idee buna dar am mai facut asta o data cu profa de franceza in clasa a patra sin nu ne'a luat nimeni in seama, ba chiar ne'a zis sa terminam cu asta. In fine, pe atunci era o directoare mai comunista...
2.Am vorbit de am obosit si chiar nu stie ce sa faca
3. Am zis si mai devreme ca nu mai e nici o clasa de a saptea in afara de noi
4.Cand o sa mai faca sedinta o sa merg chiar daca nu vine mama, stai linistit!
Mda...nu s-a facut nimic, doar ca o sa le scada nota la purtare (ca ii si intereseaza, ii doare fix in c**). Am vorbit si cu doamna "Gabi" si a zis ca nu se poate face nimic si ca ii pare rau. Doamna "Maria" s-a intors. Azi a fost mai rau decat oricand in ceea ce priveste linistea. Am luat un 7 si un 8 pana acum la romana pentru ca profa e incompetenta Anul trecut aveam 9 si 10 pe linie si acum vine asta si imi strica mie media.
Deci nu s-a facut nimic. PLM