Pai. pierd timpul degeaba
Cu folos nu stiu cum l-as putea folosi...
In prima saptamana ma duc la o fosta colega si al ziua unei colege actuale, apoi, de Paste, am duc la tara, iar cand vin ma duc la mall sa ma uit la un film impreuna cu o fosta colega si apoi la scoala
Dudă, da tu n-ai vacanță? unde satan lucrezi? ..la pușcărie?
Nup contabila
Waah. și când mă gândeam la asta ca meserie de viitor..las-o baltă. găsim alta
La mine e meserie de plictiseala mai mult, neavand activitate, pentru ca la faculta se fac ore, asa cum se fac, mai rar, ma plictiseam si mi-am cautat ceva, si de doi ani tot trag de cifre
În prima parte a vacanţei, adică de mâine, voi fi plecat din oraş pentru câteva zile. Pe urmă, îmi doresc să văd multe filme, să citesc, să-mi petrec timpul liber cu cei apropiaţi şi, bineînţeles, să dorm cât mai mult.
Păi și cârciuma? ..pe ea ai uitat-o?
Nicidecum, pentru că nu am specificat unde îmi voi petrece timpul cu cei apropiaţi.
Eu nu văd..anyway,bine că n-ai uitat-o.
Mdeaaah. așa-i dudă. și unde să-mi pierd timpul, dacă nu la cârciumă?
La jocurile de noroc
◕ Salut sunt Dinozarul.
◕ In vacanta o sa ma duc in jungla sa mananc fructe si sa ma joc cu alti dinozauri.
◕ Weekend placut.
Mă, tu nu trebuia să fii fosilă până la momentul ăsta? ce naiba, ai înviat?
◕ Rawrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Roarrrrrrrrr.
Hehe, eu mi-am luat vacanţă cu o săptămână înainte.
Depinde cât de în serios ei cuvântul 'folos'. Dacă găseşti un folos în a citi cărţi, viziona filme, asculta muzică şi făcând alte activităţi de genu', atunci da, eu o să-mi pierd timpul într-un mod folositor. Mă bate gândul să învăţ o limbă străină că şi aşa se prind imediat de mine.
Acum că tot ai întrebat, am realizat că vreau să merg la mare, dacă tot s-a încălzit. Dar cred că mai bine aştept până la vară...
Dă un exemplu, ca să te și cred.
Simplu, joci RPG-uri bazate pe foarte mult dialog - inveti engleza cu simt de raspundere, foarte util pentru viitor. Joci baschet/fotbal, freci mentosanul acum, insa fuga te poate scapa de la moarte intr-o buna zi si tot asa.
Când afli ceva, să-mi spui
Da stai liniştită o să te anunţ! pinky promis.
^_^
Binee... îs curioasă să văd cât de prost o să te invețe tataie ăla care o să te învețe
Http://www.youtube.com/watch?v=RECKSNkFxwM umm, i found out!
hope u find it interesting -.-
PS: u grab mr sausage and shake the hell outta him
Ce fac în vacanţă? Ce fac de obicei, doar ştii.Merg la YMCA, beau, cânt, mă droghez, fac origami, drumeţii pe munte, headbang, fac jointuri, carting, vorbesc cu tine la telefon bla bla bla.Chestii de căcat.
Hăăă. dacă nici tu nu dai nici un semn de viață te fugăresc, să știi
Dacă dau un semn de moarte nu e bine?
http://www.youtube.com/watch?v=yu4MufP7fsg
Nu, nu-i bine dudă. eu nu vreau să mori...sau dacă mori, măcar păstrează-mi și mie băutură și-un loc la pomană și la parastas
Stai fără grijă, nu scapi încă de mine. Şi de locul de parastas nici nu se pune problema, ţi-e asigurat.
Aaw. cee drăăguuț. și tu ai un loc în capul mesei la pomana mea, când o să crăp
Eu mi-am propus să merg la sala de forţă, să învăţ sistemul endocrin şi reproducător; şi să mai stau pe la salonul mamei mele să învăţ să tund şi să fac împletituri
Dar îmi este tare teamă că voi sfârşii stând toată vacanţa în casă ca un "coach potato" uitându-mă la Dr. House şi mâncând Belvita şi bând lapte. tu?
Hai mă. lapte?..bere mă, bere.beau eu bere și sunt fată, da pai tu? vorba aia, prea mult lapte strică
Când sunt singur beau lapte; nu beau bere decât atunci când sunt cu prietenii, dacă ajungi să bei singur e de rău
Eeeete-așa...io beau bere și singură, și în public, și de față cu ai mei...io beau bere cu oricine lângă mine.
N-am eu treaba B0$$, eu in aceasta vacanta MINUNATA, voi merge in fiecare zi la cinemacity cu o portie MARE de NACHOS +o bere, si vara o sa ies cu burta la soare, like a man.
SunShine82 întreabă:
Yee întreabă: