| akadikPufoasa a întrebat:

Deci...problema sta in felul urmator:eu sunt cu un baiat care e timid si foarte dragut si imi zice ca ma place si se vede pe fata lui, doar ca nu imi dovedeste prin fapte(saruturi imbratisari etc)si recent am aflat ca altul ma place, doar ca problema este ca nu e asa dragut ca celalalt dar el ma ia de mana si ma imbratiseaza si tot felul si am ajuns la disperare nestiind cu care sa mai fiu! ajutati-ma.va roog! cel mai rapid primeste fuunditsaaa:*

Răspuns Câştigător
| Stephisorrr a răspuns:

Buna,
nu trebuie sa te uiti tot timpul care e mai dragut sau care nu.
poate ca cel timid tine mai mult la tine decat cel care te imbratiseaza si te tine de mana, doar ca nu stie cum sa iti arate, ai putea sa bati tu cateva apropo-uri in privinta asta. nu poate sa decida nimeni in locul tau, cum vrei tu si cum simti tu ca e mai bine pentru tine, dar sa nu iti para rau de alegerea facuta. (in caz ca daca nu-l alegi pe unu o sa iti para rau ca il vezi cu alta sau alte motive ) oricum, succes :*

15 răspunsuri:
| BrD a răspuns:

Cu care te simti mai bine.

| BrD a răspuns:

Adica care te face mai fericita. Cel dragut si timid? Sau cel mai putin dragut si indraznet? Eu cred ca al II-lea.

Răspuns utilizator avertizat
| uN23 a răspuns:

Peste ceva timp si tipul timid va face acelasi lucru doar ca dureaza un pic pana te cunoaste mai bine dar o sa se "dezghete" si el.

| sonny89 a răspuns:

Tu pe care-l placi? Eu il recomand p-ala timid. Cu putin rabdare, totul va fi bine. A invatat el sa vorbeasca, va invata si sa-ti arate ca te place. Daca n-ai rabdare, alege-l pe celalat: iti va arata din prima ca stie "cum se vrajeste" o fata, dar e foarte posibil ca asta sa fie singurul lucru care te atrage pe tine la el si in foarte scurt timp sa regreti alegerea facuta.
Deci, timidul si il "inveti" sau celalalt care, probabil, asa se comporta si cu alte fete! (asta n-ar fi o veste buna).
Acum am si eu o intrebare: voi, fetele, chiar credeti in timiditatea aia cretina care-ti lasa impresia ca unui baiat ii este frica de o fata? Nu e asa, timiditatea ascunde multe lucruri... bune, spun eu! Uneori, te temi ca o sa faci ceva gresit, si gandind prea mult la eventualele greseli, eviti sa faci unele lucruri. Te temi pentru ca-ti pasa de persoana respectiva, ca daca nu ti-ar pasa, ai merge pe principiul: "ce-o fi, o fi!". Un baiat timid e un baiat care stie ca ii place o fata, dar nu-l vreti p-ala "ca-i prea timid si nu face nimic! Voi, toate, sunteti atrase de "un altul mai curajos", care de multe ori va dovedeste ca "e un idiot". Fetelor, nici nu stiti ce fericit sunt cand vad una din voi ca sufera din cauza asta. E logic sa va meritati dezamagirile produse in urma alegerilor voastre, nu?

| aLiaLi a răspuns (pentru sonny89):

Ti-as da funda daca as putea.

| sonny89 a răspuns (pentru aLiaLi):

Nu prea-mi pasa mie de funda aia. Insa ma bucur, si tin sa-ti multumesc totodata, ca ai citit si ca apreciezi modul in care gandesc eu.

| JohnnyWalker a răspuns (pentru sonny89):

Cata dreptate poti sa ai sonny. Nu pot sa-mi dau seama ce e in capul femeilor care aleg pe unul cu un tupeu de ala nesimtit tare, care-i dau deja de inteles ca vor s-o trateze ca pe o oarecare. "Nu-mi dai ce vreau, iti fac vant si alta la rand" ceva de genu` straight face

| sonny89 a răspuns (pentru JohnnyWalker):

Nici macar EA, cea care-l alege, nu-si da seama, pana la urma, de ce-a facut alegerea respectiva. Ce rost are sa pierdem noi timpul pentru a incerca sa intelegem ce e in capul lor?! Asa suntem si noi, de neinteles, pentru ele. In ecuatia asta, sunt doar necunoscute... Si nimeni nu-i nevinovat!

| aligru a răspuns:

Sincer, nu vad care e problema la cel timid!
Tu esti in masura sa te ajuti. Incearca sa faci o lista de pro si contra, si asta cat mai repede, ca oricat de mult te ar placea, nu o sa te astepte o viata!
Daca te hotarasti ca ti place cel timid, fa tu primul pas! Nu e scris nicaieri ca baiatul e cel ce trebuie sa te sarute primul, sau sa te ia de mana.
Un mic indiciu pentru lista de pro si contra.

Contra-tipul indraznet: daca a fost asa de indraznet cu tine, poate sa fie si cu altele. Pare genul don Juan!

Gandeste te bine!

| AlexandruMaxim a răspuns (pentru sonny89):

Genial răspunsul tău sonny89, pe aceasta ai gândit-o la fix. Eu unul am 18 ani, şi când întâlnesc o fată în preajma mea nouă, de care mă-ndrăgostesc,, la prima vedere ", cum s-ar spune, sunt timid la început. Sunt şi Berbec, deşi se spune că berbecul e direct, eu nu sunt foarte direct prima oară pentru că pe mine nu ma caracterizeaza s-o abardez în gen: - Ce faci fetita mea, ne rupem in seara/bem 2 shot-uri/ne facem de cap acadeaua mea! Deoarece eu sunt o persoană romantică şi visătoare, deşi sunt sunt bărbat si am 18 ani, dar sunt şi hazliu totodată, aşadar e normal să fim timizi la început, pentru că poate sub timiditate se-ascunde ceva măreţ, ce se numeşte inimă şi respect! Doamne ajută! happy

| corolav a răspuns:

Cel mai important este ca tu să-l faci să înţeleagă unde se găseşte în tine "acadica cea pufoasă", să-i indrumi simţurile şi căutarile.
Şi cînd o va descoperi va vedea singur cît e de dulce şi de pufoasă.

| AlexandruMaxim a răspuns (pentru corolav):

Frate, tu eşti bun să te duci la clasele primare I-IV la şcoli să-i inveti cum sa-ncepi cu sexul intr-un mod foarte inocent si potrivit varstei laughing))...

| akadikPufoasa explică (pentru marius_8727):

Problema este ca am incercat...dar si.a intors capul.Si va da.ti seama ca m.am simtit foarte prost:-

| akadikPufoasa explică (pentru sonny89):

Ti.as da si tie funda:-