Eu iti recomand sa faci comanda de cartele Orange Free Sim (is gratuite). Si dupa ce la primesti, le dai cu 2-3 lei bucata. Eu fac comanda de 10-15 cartele, fa un calcul 15*3 = 45 lei. Imi ajung 1-2 luni ( nu-s risipitor) chiar mai mult. Sper ca te-am ajutat
PS: Eu am 14, iar faza cu cartelele le faceam de pe la 12, 13 ani
Ma intereseaza si pe mine faza cu free sim. De unde le pot lua? Trimite-mi un mesaj privat cu mail-ul tau. Asa putem vorbi mai rapid.
Nu-i nimic mare chestie. Intri aici:http://www.orange.ro/free-sim/. Completezi datele tale (Numele. codu' postal, email dar vezi ca la email poti doar 1 cartela pe email, si trebuie confirmat printr-un email. Deci trebuie sa faci mai multe id-uri. Cam atat, cartelele au o saptamana net si 10min, 10sms. Eu le iau pentru net. Cam asta-i tot;) Daca ai vreo nelamurire da-mi PM.
Si nu zice nimeni nimic ca comand 10 cartele pe aceeasi adresa?
Poi, eu stau pe strada principala. Si la fiecare comanda adaug un a* in plus Pana acu' nu a zis nimeni nick Vezi ca livrarea dureaza o saptamana, o saptamana si ceva.
Daca spune cineva ceva zic ca am comandat eu pentru toata strada ca ei nu au internet
. nu te teme nu-ti zice nimeni nick
II ceri lui taicatu bani pentru mancare la scoala si ii spui mamei tale sa-ti faca sandwish .
Plimba catelul vecinilor, confectioneaza bratari, lanturi etc.
Mai cerele parintilor tai bani de pachet pentru. la scoala, dar nu-ti lua achet.Strangei.Ca nu mori fara mancare la scoala
Vezi să nu plimbe vecina.
Da bine.
Daca taceai filosof ramaneai.
Cel mai bine este sa imparti pliante sau sa te angajezi la o spalatorie auto sau poti face bisnita
Poooi incearca sa faci o colaborare cu parintii tai... Facand o treaba casnica[duci gunoiul etc etc etc] sa primesti o suma de bani se strang foarte repede!
Daca iti plac jocurile, poti sa faci un canal de gaming pe youtube aplicand parteneriat primesti bani direct de la youtube de cand a venit in Romania!
Fundaaa? Te rooog!
Adică după ce că te ţin sub un acoperiş,te cresc, îţi dau de mâncare, te trimit la şcoală, îţi ofer tot ce ai tu nevoie, mai vrei şi bani ca să-i ajuţi? Cum ar fi să vină copilul tău la tine şi să-ţi spună că nu duce gunoiul dacă nu-i dai bani? Ce fiţe de copil râzgâiat.
anonim_4396 întreabă: