Si prietenei mele i se intampa astamereu abia reuseste sa faca ceva
poate caculatoru e vechi sau are prea multe programe si de asta merge greu
ai putea sa rogi pe cineva sa iti reinstaleze wondowsu si o sa mearga
Pai poate aluneca mouse'ul pe birou, cumpara un mause pad si vezi daca ti se mai inampla
Sigur e problema la calculator pe undeva. Ceva de genul am patit si la calculatorul de la scoala : chiar daca nu avea deloc mouse, cursorul cadea la vale de parca ar fi fost afectat de gravitatie. Era ciudat O. o
Am avut si eu o antamplare de genu pana cand imi faceam curat an camera si mouseul m-i-a cazut de pe birou direct pe podea de atunci nu mi sa mai antamplat.Ai grija sa nu fie fantoma lu' Elodia
Si mie mi sa intampla
Gandeste-te daca pe mess ti-a trimis cineva ceva iar acel ceva nu ti s-a deschis adica nu mergea sau poate si sa mearga, acea persoana ti-a intrat in calc si vede absolut ce faci poate sa iti salveze virusi poate sa faca pe calcul tau tot ce doreste!
NEAPARAT reinstaleazati windowsul!
Poate e un virus mai puternic si a reusit cineva sa se conecteze pe calculatorul tau sau pur si simplu mouse-ul e de vina...succes:*
Eu sunt de parere ca un haker ti-a accesat calculatorul, ca si mie mi-s-a intamplat, in fata mea, mi-a sters toate pozele si filmele.