| Cσσкiє a întrebat:

Desi nu misc mouse-ul, uneori cursorul se misca pe ecran si executa aleatoriu comenzi pe care eu nu le dau; am schimbat mouse-ul optic cu altul mai vechi cu bila, dar rezultatul a fost acelasi; executa comenzi si cateva secunde dupa ce ridic mouse-ul de pe mouse pad; e semn ca este virusat calculatorul sau are o setare gresita prin control panel? i-am dat sa scaneze cu cu avast si n-a gasit nimic; a gasit cu scanare online nod 32 (45 virusi pe care i-a sters), dar fenomenul a persistat; acum nu mai gaseste virusi; rog un sfat; multumesc anticipat.

15 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Formateaza calculatorul

| daηă a răspuns:

Si prietenei mele i se intampa astamereu abia reuseste sa faca ceva
poate caculatoru e vechi sau are prea multe programe si de asta merge greu
ai putea sa rogi pe cineva sa iti reinstaleze wondowsu si o sa mearga

| Vogelspinne a răspuns:

Pai poate aluneca mouse'ul pe birou, cumpara un mause pad si vezi daca ti se mai inampla big grin

| BeYoU a răspuns:

Pune un caiet sau o foaie ceva sub mouse

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra_7361 a răspuns:

Sigur e problema la calculator pe undeva. Ceva de genul am patit si la calculatorul de la scoala : chiar daca nu avea deloc mouse, cursorul cadea la vale de parca ar fi fost afectat de gravitatie. Era ciudat O. o

| YTwatchdog a răspuns:

Am avut si eu o antamplare de genu pana cand imi faceam curat an camera si mouseul m-i-a cazut de pe birou direct pe podea de atunci nu mi sa mai antamplat.Ai grija sa nu fie fantoma lu' Elodia

| DeliaaaMary a răspuns:

hee hee
Si mie mi sa intampla
Gandeste-te daca pe mess ti-a trimis cineva ceva iar acel ceva nu ti s-a deschis adica nu mergea sau poate si sa mearga, acea persoana ti-a intrat in calc si vede absolut ce faci poate sa iti salveze virusi poate sa faca pe calcul tau tot ce doreste!

NEAPARAT reinstaleazati windowsul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic sigur ca e de la mousepad

| GeorgianaGya a răspuns:

Este foarte clar reinstaleazati windowsul este cea mai buna varianta.

| monika_9340 a răspuns:

Poate e un virus mai puternic si a reusit cineva sa se conecteze pe calculatorul tau sau pur si simplu mouse-ul e de vina...succes:*

| ThisIsMeJustMe a răspuns:

Fantome, e clar!

| BiZZaRe a răspuns:

Eu sunt de parere ca un haker ti-a accesat calculatorul, ca si mie mi-s-a intamplat, in fata mea, mi-a sters toate pozele si filmele.

| marcu77 a răspuns:

Reformateazati calculatorul

| pulicamica a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa o rezolv