Oradea :X! e bine cand e iarna si vara :X.in rest as vrea sa stau in Barcelona, Spania :X. dar e bine si in Oradea. locuri de vizitat, locuri de joaca, magazine etc.
Tg-jiu, e bine, liniste
Dar as fi vrut sa stau in constanta, sa fiu mai aproape de mare
Buna,
Eu sunt originara din Bucuresti, dar de ceva timp locuiesc in Stuttgart (Germania).
Nu pot sa spun ca imi lipseste Bucurestiul. Mie imi este dor de familie nu de locul unde am copilarit.
In noul oras m-am acomodat foarte repede, este mult mai civilizat si mai curat. Are foarte multe parcuri si locuri de joaca pentru copii, fiind o proaspata mamica acest lucru este important pentru noi.
Numai bine,
Locuiesc in bucuresti, dar sper ca in cativa ani sa va scriu de undeva din olanda
Toate orase sunt frumoase dar orasul natal e preferatul meu.
ps:sunt din bucuresti
Sunt din Tg.Mures si imi place orasul meu, nu as vrea sa stau in altul.
Sunt din IASI, si consider ca acesta este cel mai frumos oras.Doar asa considera fiecare, orasul in care te ai nascut iti place cel mai mult.
E in noi.
Sunt din londra dar stau in ploiesti cand simt ca vreau sa imi revad famlia dar totusi stau de cand m-am nascut mai mult pe aici
Eu sunt din Timisoara, dar daca ar trebui sa ma mut, as alege Cluj cred si in alta tara, as alege Germania, orasul Wildeshausen:-p
Eu stau in bucuresti dar sincer tare as mult as vrea sa ma mut in Gura Humorului, un oras situat la 32 km in SUD fata de Suceava. Este un orasel micut dar foarte placut, unde ai ce vizita, ai cum sa te distrezi, si mai ales orasul nu este poluat mai deloc. Cunos acest lucru din faptul ca acolo am bunicii si in fiiecare an ma duc cate 2-3 saptamani.
Sunt din Botosani, si nu prea imi place orasul, dar nu stau decat in vacante il el, ca sunt student in Iasi, si e mult mai frumos acolo