Il tratezi cu indiferenta pana la urma se va plictisi sa te tachineze. Nu-i mai da atentie chiar daca e greu bafta
E simplu, ii spui ca ai prieten si sa te lase in pace, daca nu spune la parinti sau la bunici il vor pune ei la punct.
Pu-i mana pe telefonul lui, stergi numarul tau din agenda si gata problema...bineinteles asa va trebui sa faci si cu telefonul prietenei tale
A da, cand trece pe langa tine ignora-l, fugi undeva departe unde sa nu te gaseasca...se va plictisi el
Mai, spune-i raspicat ca nu il placi si ca trebuie sa se impace cu ideea asta, explica-i ca stand mereu dupa tine, nu obtine altceva decat dispretul tau.
Sau mai exista o varianta. Sa il lasi asa pana se plictiseste. Desi e cam malitioasa varianta asta.
Incearc-o tot pe prima .
Hmm, eu zic sa-ti zic. Mai bine i-ai raspunde daca te suna. Iar daca nu te suna... si iti da mesaje, pur si simplu inchide-ti telefonul sau nu-i mai raspunde. Iar cand o sa va vedeti data viitoare la tara, o sa-l iei frumos intr-un colt si o sa-i spui ca tu nu-l placi si sa nu te mai streseze. Puteti fi doar prieteni. Asa eram si eu cu un baiat Vlad... si tot fugeam de el... si pana la urma mi-am dat seama ca am pierdut prietenia cu el. Asa ca mai bine ii spui sa ramaneti prieteni / amici si nimic mai mult. Succes !
@gen25 nu eu i.am dat numarul de telefon ci o prietena...multumesc la toti/toate pentru raspunsuri :*:*
Ignor total! nu-i raspunzi la tel, mesajele de la el nici nu le citi, sterge-le imediat. si la tara daca se tine dupa tine, stai si tu pe langa prietenele tale si fa-te ca nu-l observi, daca vrea sa vorbeasca cu tine, fa-te ca nu-l auzi, ca nu-l vezi, lasa-l sa vorbeasca singur. Si sunt de acord si cu ce a zis @NicuNebunu.
Raspunde la telefon sau vorbeste cu el direct si spune-i ca nu-l placi, sau ca ai pe altul, vorbeste deschis cu el, spune-i ca nu are nici o sansa.numai astfel il poti vindeca...
Ignora-l..sau cand te duci la tara sa ii propui sa va vedeti, si sa il privesti in ochi spunandu-i ce crezi si sa il pui la punct. Iar pe viitor ai grija cui ii mai dai numarul.
Scz daca ai inteles gresit. cand am zis sa ai grija cu ii dai numarul ma refeream la prietena ta. trebuie sa discuti si cu ea despre asta.
Inceraca sa ii raspunzi si sa ii spui sincer sa te lase in pace...Ameninta-l! Dar nu foarte dur! Iar daca asa nu merge incearca sa ii vorbesti frumos calm sau pune-o pe prietena ta sa ii spuna aceste lucruri!
Bună.
Spune-i clar și răspicat, fără jenă și rușine că ai pe cineva și nu dorești o eventuală încăierare și alte nenorociri din cauza lui. Îți respecți partenerul și vrei să fii lăsată în pace. Dacă mai continuă, e timpul ca prietenul tău să știe acest lucru și atunci v-a vorbi chiar el cu insistentul neînțelegător ca de la bărbat la bărbat. Dacă nu ai un prieten, roagă pe cineva mai apropiat și de încredere să joace acest rol pentru a te elibera de un obraznic (coleg de școală, de serviciu, verișor, frate, etc.)
Pa, pa.