Nu m-am cronometrat niciodata stau pe calc pana ma plicti( sau cand e vreme naspa afara) dupa aceea imi gasesc activitati mai interesante
Prea mult. Il tin deschis cam 10 ore pe zi; nu stau in fata lui tot timpul, dar e messengerul deschis, TPU, fml, paginile pentru servici. La indemana.
Must ffoooooarte mult, pai nu prea il opresc acum in vacanta, in timpul scolii...mai rarut
Pai.in fata calculatorului petrec vreo 5 ore sau chiar mai mult zilnic.
Ma rog. el e permanent deschis
Adevarul e ca imi place mult si uneori nici nu imi dau seama cat de repede trece timpul.
>
Calculul: daca ma trezesc la 12 dupa amiaza si ma duc la calculator, si nu ma mai ridic de pe scaun (decat sa imi iau mancare) pana la 3 dimineata(atunci ma culc), pai 15 ore(sambata si duminca nu stau la calculator)
In vacanta...cam toata ziua...
Se intampla sa il aprind la 10 si sa-l mai sting la 12 noaptea
Dar nu stau in fata lui mereu
In vaktza toata ziua, de cand ma trezesc pana cand nu mai pot sa tzin ochii deschisi
iar la scoala dimineata 2 ore si seara 4-5
Kat rezist dar se pare ca am facut batai la degete d la tastatura sh vb serios
trebuie sa-l mai las putin
nu mai pot de degete
Kt de mult)
ce este mult strik
oricum toata vacanta assta am stat putin in fata calculatorului k m-a pus tata sa citesc carty . oufdar acum a inceput munca si stau no limit))))\:d/.
Toata ziua! fac exceptie ktv ore cand ies afara sau cand sunt plecata la mare, la munte
12 ore la munca si acasarestul
nu stiu...mult....cam 16 ore :-s poate chiar17
mai putin daca sunt libera si ies pe undeva...atunci stau cam 6-7
Dupa ce vin de la servici cel putin 5 ore asta iarna cand nu prea am unde sa ma duc si sa mai uit de stresul de la servici.Nu este mereu stres la servici doar acum de sarbatori si de o luna de cand s-au certat sefele.In timpul petrecut la calculator trebuie socotit si filmele la care ma uit, caci eu doar pe calculator ma uit la filme televizor nu tin ca ma oboseste.