Cred ca te-ai iritat. Nu este ceva grav, da-te cu o crema dupa ce te epilezi si oricum iti va trece in cateva zile.
Nu stiu cat de normal este, ideea e ca la 2-3 zile dupa epilare deja iti ies alte fire de par, iar daca ele nu au forta sa sparga pielea se fac un fel de cosulete (bubite)
Cam in cat timp trec? sau trebuie folosita vreo crema pentru asa ceva?
Alea nu trec, alea sunt fire de par, care incep sa cresca si nu au forta de a "sparge pielea" pentru a iesi.
Este ceva normal, stai linistita. Vor trece intr.o saptamana. Sau o saptamana si ceva.
Data viitoare dupa ce te epilezi foloseste un ulei de corp sau o crema grasa si nu vei mai avea probleme.
Vor*
)))))))))))))))))))) ce am mai ras:-l
Eu nu mai am probleme, probabil apar din cauza epilarii cu ceara/epilator, iti sugerez sa stai cat mai mult timp la soare ca sa se usuce si sa folosesti dupa fiecare baie/dus o crema hidratanta sau ulei pentru bebelusi de la johnsons baby.
Nu-ti fa griji . E doar o iritatie. pielea ta e sensibila si nu rezista la astfel de "sacrificii " ca sa zic asa. Vor trece intr-o saptamana daca nu ma insel .Dar am o intrebare, te mananca picioarele din cauza acelor bube?
Da,dar nu foarte tare.
Da e clar. E iritatie. Nu-ti fa griji, v-a trece