| bubukid a întrebat:

E 2pac mort sau nu? pentru ca sunt totusi atatea indici care spun ca el traieste incat nu stiu ce sa mai cred?

96 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu lacrimi in ochi iti spun ca TupaC nu mai este printre noi, dar avand in vedere ca a fost incinerat si apoi cenusa a fost aruncata in Pacific respectiv fumata cu marijoana probabil sufletul lui se mai plimba poate si astazi printre noi."parerea mea"

| Mirela a răspuns:

N. a murit fata laughinga dat ortu popii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 pac nu e mort este ceva cu cifra 7 nu stiu ce inseamna dar cred ca va reveni pe 07. 07. 2014 in multe videoclipuri de ale sale apare aceasta cifra. orele de la ceas adunate ies 7, camera fetelor era 7 iar 2014 daca le aduni iese 7 2+0+1+4=7 din cate stiu cica a murit dupa 7 zile (in spital) iar in 2014 el are sa implineasca 43 de ani de cand s-a nascut iar 4+3=7 este ceva cu cifra asta.deci repet.NU E MORT el a studiat machiavelli(un filozof italian ce credea ca daca iti inscenezi moartea scapi de dusmani)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traieste 100%winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ce atat mister pe voi copii din romania eu am 56 de ani am fost la acel meci a lui tayson am stat 10 ani in state si copii din america nu erau asa preocupati de cei din romania lasati in pace misteru asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna tuturor
sunt un mare fan tupac, vreau sa va spun teoria caci tupac este mort este ceea mai mare prostie debitata, stiu ca multi o sa spune-i ''aaa snoop dogg stie asta dr dree stie asta familia toti'' dar vreau sa va spun un singur lucru
cu 6 luni inainte de asa zisa moarte a sa Shakur 2pac a scos un album intitulat '' Makaveli tha don killuminate 13 day theory''
poate va ganditi ce este cu cele spuse de mine insa daca puneti intr-o ordine aceste cuvinte in limba engleza va va da:''intr-o zi de 13 voi ma credeti mort dar nu e asa''
va multumesc si cine mai vrea sfaturi si vrea sa vorbim despre Tupac si altceva va astept pe id meu cyp_max.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretel uite pe corpul sau nu sa gasit la moarte tatuajele cu Makaveli si Thug Life

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunea cineva ca sunt poze cu autopsia, amice, la autopsie nu s-au gasit 3 tatuaje, doua pe gat si unul pe spate.Sunt multe indicii voi reveni cu un raspuns mai concret, pot scrie un articol intreg dar acum nu am timp! Makavelli-Make Alive! Ganditi-va la astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu era mort crezi ca numao scotea pana acum vreun album? asa se zice si de biladen si de ceausescu ca nu sunt morti! sunt morti toti! i love 2pac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu a muri! a fost o inscenare...cand a fost la morga nu avea tatuajul cu makkaveli si omul de pe piept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

we munucilor eu va spun n. b si visati la moremetii ca de 2pac nu prea stiti sau nu sunteti cum cred eu adica 'niggaz' daca sunteti albi sa stiti ca albi nu stiu sa sara asa ca nu vb fara sa stii. respect 2pac. understand, si pac de ce se spune ca traieste? pentru. ca prima oara a trait dar a doua...de aia i se spune 2pac. daca i se spunea 3pac probabil ca traia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părererea mea este ca nu e mort, nu pot sa cred ca e mort am 3tatuaje cu el si îl iubesc mai mult decât p mama. Ascult muzica lui de peste 10 ani... ce pot sa mai spun "only god can judge me "

| KidotaDixxy a răspuns:

2pac
traieste prin muzicaawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tupac nu e mort un motiv bun este acela ca intr-un interviu a spus ca vrea sa se lase de cariera sa...eu cred ca 2Pac is va face revenirea probabil candva si eu astept momentul asta...

| D3ply a răspuns:

Eu nu cred ca Tupac e mort pentru ca un motiv sigur este acela ca intr-un interviu dea-l lui spune ca vrea sa se lase de cariera sa, asa ca si-a inscenat moartea si probabil va reveni el eu asa sper...

| raress31 a răspuns:

Traieste,, acum cateva zile a scos o melodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mort frate ca daca era mort nu mai aprea aseara la tv
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah tupac nu e mort vas spune ar oricum nu ma credeti el a fost vazut in 96 cu inca doi amici de ai lui cum urca in masina si doi politisti il asteptau sa iasa de la meciul de box ce la avut myke tyson va spun 100 la 100% nu este mort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah frate nu stiu ce sa zic dac e ort sau nu...
O trai si acum o duce bine ascuns cine stie unde Ori e mort
Nu aveti de unde sa stiti...

| PrezeRvatiV a răspuns:

Sa-mi beliti mie *** daca inteleg ceva dn tot ce ati zis.Ala zice cai mort ala zice cai vu duva dracu ca sunteti prostiwinking

| EnjoiProSkater a răspuns:

Cred ca voi nu stiti dar in fine 2pac traieste ia mai ganditi-va sunt melodii noi a fost vazut in new orelans mai ziceti ca ie mort el nu a vrut sa se afle ca e viu si moartea sa a fost o inscenare el nu mergea nikaieri fara vesta anti glont si atunci la meci dc nu a luat-o ia ziceti voi? Nu e mort doar se zice nu a fost impuscat sosia sa a fost omorat si asa se-a crezut si el nu si-ar dori sa fie ars a zis ca daca moare vrea sa fie ingrupat. Funda ca am scris mult.

| R3fleX98 a răspuns:

O legenda nu moare!

| EnjoiProSkater a răspuns:

Cand am fost in New Orelans in 2007 el era intr-un club cu una blonda si a cantat nu mai stiu ce melodie gangsta paradise parca.

| dutzu_1361 a răspuns:

laughing:-J 2pac nu va muri niciodata pentru ca el traieste prin muzica lui R3sp3ct Tupac & R3sp3ct cei care il asculta happy

| alinelu98 a răspuns:

TuPac e viu sunt multe indici care spun ca nu e mort. Celelalte lucruri care zic ca e pe o insula cu Hitler...sunt minciuni.Eu cred ca el este acum ori unde s-a nascut ori ascuns de prieteni.Asa ca nu stiu ce sa mai zic.Ast si eu un rasp clar. Sper ca idolul meu sa fie viu.Care aflati ceva concret sa ma cautati...

| clako a răspuns:

2pac traieste asa cum traieste si elodia laughing e mort parerea mea (desi as vrea sa fie viu)

| 2pac4ever a răspuns:

eu stiu un lucru si bun tupac sia inscenat moartea pentru a face exact ce a facut si filosoful italian makaveli pe care la si studiat in timpul incarcerari sale el a lasat anumite indici si in piesele sale dar si dupa ce sia inscenat moartea.
TOTUL ESTE LEGAT DE CIFRA7:
camera fetelor este 7; cifrele de la ceas 4 :03 adunate adunate 7 4+0+3 =7
7 zile de spitalizare a lasat foarte multe indici. SI EO CRED 2 LUCRURI si anume:
1)ori se va intoarce la a 16 aniversare a "mortii" sale adica anul viitor pe 7. 7. 2013
2) ori va reveni pe 7.7. 2014 pentru ca din cate stiu eu 2+0+1+4= 7
asta este teoria mea deci 2 pac este viu si cand va reveni voi o sa me credeti. peace

| Pysu a răspuns:

NU ESTE MORT, nu vedeti ca sunt o gramada de indicii care indica faptul ca nu este mort, se spune ca in 2014 se intoarce deoarece 2+0+1+4=7. traiesca tupac!

| 2PacalypseNow a răspuns:

Este viu da-mi add la idiu d mess sh o sa te lamuresc wwe_stefan_bv@yahoo.comwinking

Întrebări similare