| bubukid a întrebat:

E 2pac mort sau nu? pentru ca sunt totusi atatea indici care spun ca el traieste incat nu stiu ce sa mai cred?

96 răspunsuri:
| 2PacalypseNow a răspuns:

Si restul imi puteti da addbig grin

| DeathLifeAmbigrama a răspuns:

20 de motive pentru care 2Pac este in viata
Am auzit peste 50 de motive cum ca 2Pac este in viata, dar m-am decis la 20 dintre cele mai importante. Daca credeti ca 2Pac este mort sau ca nu a existat nici un scandal in legatura cu moartea sa, pregateste-te sa fii convins!
1. 2Pac se intituleaza acum Makaveli… Machiaveli a fost un strategist militar italian care era un adept al trucarii decesului pentru a-si deruta inamicii… 2Pac era un fan al acestuia si ii citise cartile de cateva ori. Poate 2Pac a invatat de la el…
(Dar nu numai asta a facut Machiaveli… Nicolo Machiaveli era un om politic, teorist militar, istoric, dramaturg, diplomat si strategist.Este bine cunoscut astazi. Unele dintre lucrari sunt "Printul" (1513), si "Arta razboiului" (1521).NOTA: Albumul dublu al Bone Thugs ‘N’ Harmony, "Arta Razboiului" il prezinta pe 2Pac, mai bine zis Makaveli.Coincidenta sau nu?
2. 2Pac a fost incinerat la o zi dupa ce a murit…De cand cineva este incinerat la o zi dupa ce moare? Nu a avut loc o autopsie.In pus, nimeni nu poate cere sa fie exhumat.(In cartea "Moartea lui 2Pac Shakur" exista o poza a autopsiei lui 2Pac.Se pare ca aceasta poza este trucata.Din cate stiu eu, 2Pac nu a avut parte de autopsie.Nu stiu de aceasta poza…)
3. 2Pac a facut 2 filme, 3 LP-uri si continua sa apara pe albumele altor artisti.Cum de a putut face atat de mult intr-un timp atat de scurt? De ce sunt atat de multi oameni suparati dinc cauza mortii lui? Orice lucru in legatura cu el aduce foarte multi bani. 2Pac avea multe planuri cu Outlaw Immortalz.Acest lucru poate explica numarul mare de melodii neterminate.
4. In 1994, intr-un interviu 2Pac zicea ca daca s-ar duce l-a puscarie, cand ar iesi ar fi mai rau ca inainte.Asa a si fost.Deasemenea el a zis ca daca ar iesi ar fi oarecum renascut. Vorbea serios? Deja "murise" si cand a iesit din puscarie era si mai rau, in plus si-a schimbat numele din 2Pac in Makaveli.Asta poate fi considerata o renastere? Tot ce mai ramane este o renastere fizica (o vedere a lui).Pe 31 decembrie 1998, el a fost vazut si fotografiat de cativa politisti in Times Square.Se pare ca si-a indeplinit profetia.
5. Pe coperta albumului Makaveli, 2Pac arata ca Iisus Hristos…Oare isi planifica o renastere? (sunt foarte sigur ca acesta este un tru publicitar)
6. Las Vegas este un oras in care totul se plateste.Asta inseamna ca doctorii, avocatii, presa etc. puteau fi platiti (aceasta merge in doua feluri:ori 2Pac a platit pentru a-si truca moartea, ori Suge Knight a platit pentru a ascunde probele impotriva lui)
7. Producatorul albumului Makaveli este SIMON.In Biblie, Simon este apostolul care l-a ajutat pe Iisus sa care crucea si unul dintre primii care l-au vazut dupa inviere.Ar putea Suge sa fie Simon?
8. Exista numeroase coincidente numerologice. 2Pac a fost impuscat exact la 7 luni de la aparitia albumului All Eyez On Me.Numarul sapte apare des.A fost impuscat pe 7 septembrie si a supravietuit pe 7, 8, 9, 10, 11, 12, si a murit pe 13 septembrie.Acest lucru poate explica titlulu albumului "Don Killuminati: The 7 Day Theory". 2Pac avea 25 de ani.Varsta lui se aseamana cu 7 (2 + 5). Chiar si ora mortii, 4:03 se aseamana cu 7 (4+ 0 +3).La inceputul melodiei nr. 5 de pe albumul Makaveli se aude o voce zicand "Si daca Dumnezeu se intoarce in urmatoarele zile, atunci ne vom vedea data viitoare".El vorbeste despre numarul 7 pe albumul lui! Albumul R U Still Down? a fost lansat pe 25 noiembrie 2 + 5 = 7. Teoria celor 7 zile continua! Ce-i cu asta?
9. Inauntrul albumului Makaveli scrie "Exit:2Pac, Enter:Makaveli" ca si cum 2Pac ar fi murit si Makaveli s-ar fi nascut.
10.Videoclipul lui 2Pac I Ain’t Mad At Cha prevesteste moartea lui. 2Pac moare in acel videoclip. Apoi a fost lansat un alt videoclip sub numele Makaveli.E ca si cum 2Pac a murit in I Ain’t Mad At Cha si s-a renascut sub numele de Makaveli in Toss It Up. Exit:2Pac Enter:Makaveli.Totul se leaga!
11. In videoclipul Toss It Up, 2Pac poarta adidasi Penny Hardway, care nu nu existau la data mortii lui! Unii zic ca in videoclipul To Live & Die LA, cand 2Pac sare in masina se poate observa ca el poarta niste adidasi Michael Jordan care de asemenea nu existau la data mortii lui!(Daca 2Pac este mort atunci sosia lui face videoclipuri)
12. In melodia "Life Of An Outlaw" de pe albumul The 7 Day Theory, el zice "Tot pentru faima strazii, trebuie menajat, sase luni in avans la ceea ce am planuit, va merge ca pe roate si acum o am". Asta inseamna ca 2Pac si-a trucat moartea si acum se bucura de roadele succesului.
13. El purta mereu o vesta antiglont dar dintr-un motiv misterios nu a purtat-o cand a fost impuscat.
14. Serviciile funerare care erau deschise publicului au fost anulate in Los Angeles si Atlanta…
(Aceasta ar putea fi la cererea rudelor sau a prietenilor)
15. Masina lui 2Pac a fost nimerita de 15 ori dar Suge n-a fost nimerit niciodata.A fost "atins" de un glont.De ce 2Pac a fost impuscat de atatea ori si Suge nu?
16. Cadillacul alb in care au fost tragatorii nu a fost gasit niciodata.Cum poate fi asta cand Vegas este in mijlocul desertului?
17. Las Vegas este in mijlocul desertului.Cum de nu a avut loc o urmarire cu elicoptere? Daca ar fi avut loc o spargere a unui cazino, politia ar fi trimis cateva elicoptere.
18. Cu putin inainte de lansarea albumului Doggystyle al lui Snoop Dogg, acesta a fost implicat intr-un schimb de focuri, lucru ce l-a facut pe Snoop Dogg sa apara mai "adevarat" si a aratat ca acesta era cu adevarat un gangster.A capatat si respect pentru ca toata lumea care ii cumpara albumul il credea.La o saptamana de la lansare, albumul a devenit platina.Snoop Dogg era la aceeasi casa de discuri ca 2Pac adica Death Row.
19. Suge a zis ca l-a condus pe 2Pac la spital unde au avut o discutie coerenta.Cat de rau era 2Pac ranit? Exista zvonuri cum ca fetita lui Quincy Jones era pe bancheta din spate a masinii lui 2Pac…dar nu era… care este adevarul?
20. Ati vazut videoclipul piesei "Smile" de catre Scarface si Makaveli? Am auzit ca 2Pac nu este in acel videoclip.Este sosia din Ohio (de aceea 2Pac nu se uita la camera de filmat).La inceputul videoclipului apare o masina care este exact ca aceea in care a fost impuscat 2Pac.Bineinteles ca este gaurita de gloante! Se aud niste voci iar apoi 2Pac apare sus pozand ca Iisus Hristos iar! Asta este de doua ori! Odata pe album si odata in acest videoclip!?

| Makalive187 a răspuns (pentru McCrush):

Http://truthabouttupac.com/......msterdam-2 Intrati aici, aruncati o privire la minutul 2:07 si pe urma cititi si versurile melodiei traduse mai jos in engleza. Outlaw 4 Life!

| Tiberiu4 a răspuns:

Daca nu inscena moartea si nu disparea dintre noi acum ar fi la parnaie fiindca avea antecedente cu politia intr-o buna zii va iesi la lumina :-)

| Uzzy_Mafiaptm_1989 a răspuns:

Nu e mort :) cel putin asa cred eu, si revine in 2014 http://fatanevazutaalumii.blogspot.com/......r-sau.html

| Pricop_ALEX_1995 a răspuns:

2PAC TRAIESTE! A FOST FILMAT DE NISTE BAIETI DIN MASINA... http://www.youtube.com/watch?v=tzQ7-ls-mNo&feature=fvwp&NR=1

| Pricop_ALEX_1995 a răspuns:

2pac traieste! a fost filmat de niste baieti dintr-o masina.http://www.youtube.com/watch?v=tzQ7-ls-mNo&feature=fvwp&NR=1

| DonFlorino a răspuns:

Poza de la autopsie nu e facuta bine pozele de la autopsie trebuie facute cu fata victimei si aici spune-ti ca e mort atunci de ce nu s-a facut nici o poza cu el in spital in 96? cand a fost impuscat de 5 ori au fost peste 10 poze cu el in spital in 96 de ce nu? si sunt prea multe coincidente cu cifra 7 de care pac era legat oarecum multi spun ca va aparea pe 7-7-2014 si daca si-a inscentat moarte credeti ca pe wikpedia arata asta? tupac era un fac sa spunem a lui makveli de aici si numele makaveli in cartile pe care pac le-a citit in puscarie era un citat daca vrei sa scapi de dusmani sa iti inscenezi moartea oare pac sa folosit de acest citat? vede-ti voi Tupac Amaru Shakur o moarte cu multe semne de intrebare si in una din melodiile sale spune nu ati scapat m-am intors rencarnat de ce ar spune asta oare tupac sa rencarnat in makaveli si daca era mort pe cd-ul in care scrie Exit Tupac Enter Makaveli casa de discuri nu scria si Rip tupac sau memory tupac? sunt sanse de peste 85% ca tupac sa nu fie mort mai e un clip pe net din 2011 ca unu care semana identic cu tupac trece fara sa vrea prin fata camerelor uitati-va pe youtube uitati-va aici
http://www.youtube.com/watch?v=LWsRWNOFjx0 la min 1:30 ce dovada mai clara vreti?

| Aka47Alex a răspuns:

Sunt de acord aici cu multi altii printre care EnjoiProSkater si bubukid. Am ramas uimit citind toate astea. bubukid v-a dat totul in gura e foarte ciudat si socant insa s-ar putea sa traiasca. As vrea sa va spun mult mai multe dar momentan sunt si eu (n-am cuvinte) sunt multe indicii care arata faptul ca este in viata, probabil intr-o zi va iesi la lumina si sa speram ca asa va fi

| Florin53498 a răspuns:

Poza cu autopsia e fake 2pac traieste prin muzica lui si nu vreau sa-l vad pe 2pac in poza aia mort si vreau sal fad cum era el in toate videoclipurile

| Mode a răspuns:

A murit pe 13 in 1996 1+9+9+6=25...2+5=7!

| Mode a răspuns (pentru anonim_4396):

1996 1+9+9+6=25...2+5=7

| WaNNeX12 a răspuns (pentru JackieSue):

Dai dreptate el la 25 de ani trebuia sa faca inchisoare si zicea k r vra sa moara inainte sa intre drak in puscarie si sa revin la sfarshitul pedepseibig grinl0ol nu credeti ca sia inscenat moartea dora ca sa nu afle lumea k face puscarie. kata rusine stragi daca esti celebru si adorat de fani si faci nu stiu ce prosti si rahat ...parnaie

| WaNNeX12 a răspuns (pentru JackieSue):

Si in plus 2pac purta mereu vesta anti glontbig grin

| Adyxx_Adyx_1990 a răspuns:

Am eu o dovada ca 2pac nu e mort si nu va mai agitati ca morsele pe uscat dovada este ca acum in 2012 a fost vazut inbracat ca un agent CIA in timp ce alerga dupa un individ i-a cazut legitimatiastraight face
si pe legitimatie numele lui era Makaveli deci el nu este mortstraight face

| Addy_Addy_1996 a răspuns:

In tot ce am citit mai jos ''traieste'' cu siguranta

| Boboc_Dragos_1993 a răspuns (pentru Janina):

Janina cu toti stim ca acesta poza de la autopsie e falsa happy

Janina
| Janina a răspuns (pentru Boboc_Dragos_1993):

Depinde pe cine incluzi tu in categoria "toti" happy

| Marianitozz a răspuns:

El nu este mort va trai pentru totdeauna pentru cei care asculta cu inima melodiile lui

| Diana_Pausan_1998 a răspuns:

Nu e mort iti spun eu faza cu autopsia e falsa uite pe youtube cum a facut autotepsia http://www.youtube.com/watch?v=U8Q8Fv_ut3U&feature

| ingramz a răspuns:

Daca e mort atunci de ce nu-i apare la autopsie tatuajul de pe gat -si cica a fost incinerat dar e ilegal sa faci asta dupa ce ai fost asasinat si atentie lau incinerat dupa1 zi de la moartea sa; foarte repede; cam ciudat si tocmai a fost zarit in cuba deci e in viata

| ingramz a răspuns (pentru Janina):

Poza fake

| Aragonro897 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti nebun? thinking

| Aragonro897 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pun pariu ca traieste, si-a inscenat moartea si sunt prea multe indici...am citit indicile despre el si cred ca se va intoarce in 2017...

| Aragonro897 a răspuns:

Scuze ca am scris,, esti nebun?`` din greseala

| McClod a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai uitata de prea multe ori la "How High" de ai dat raspunsu asta atat de stiintific laughing

Întrebări similare