In seara asta e sfarsitul in care eu raman antirelatii adica misogin simplu, nu mai crede ce se zice de sfarsitu lumii ca e blasfemie.
Da...
de unde. Ce dracu' aveti ma cu sfarsitu lumii? Apropo...Care rocker ia mp 3-ul in iad? (pai daca rockerii sunt satanisti... ajungem in iad) Sa nu uitati sa aveti Metallica.Ma supar altfel. Sa-mi dati si mie un bip cand murim, da?
Buna.
Nu au spus ca in seara asta, deci nu e adevarat.Au spus ca poimaine (21 mai 2011), dar tot nu cred. Disperatii
Sperie lumea cu panouri pe care scrie ''21 mai 2011, Ziua Judecatii''.
Bye!
Daaa e pe naiba! crezi in toate prostiile parca a mai fost odata in 2000 si 2004!
Nu este adevarat.aceasta minciuna vine de la pocaiti sau de la oamenii care zic ca vie sfarsitul lumii ca lumea sa nu mai fure,sa nu mai minta,sa se spovedeasca,chestii de genul asta,toate vorbele de pe la stiri,de la tv,asta este doar pentru a face ca lumea sa fie mai buna, si chiar ar fi indicat, dar chestiile cum ca ar veni sfrsitul lumii sunt doar minciuni.si in anul 2000 sa anuntat ca vine sfarsitul lumii, dar a fost doar o eclipsa de sore care a durat vreo 2 minute
sa nu crezi ca sfarsitul lumii va veni.
nu vine nici in seara asta, nici in 2012, nu o sa vina niciodata, dupa parerea mea, doar Dumnezeu stie.
Se pare ca traim si suntem in 20 mai! Vai ce minune. nu a fost sfarsitul lumii!
Nu e ma, nu mai fiti copii, chiar credeti toate aberatiile de la tv? Atunci de ce nu s-a iesit din criza, ca asa au zis la tv
Daca am crede toti prostiile astea unde am ajunge?
eu nu cred.si ai face bine sa nu crezi nici tu.
si nu te mai lua dupa ce zic uni si alti.
Nu crede ce a spus mosul ala tacanit, o fi studiat prea mult biblia care nu trebuie studiata ci inteleasa si ascultata.
Daca nu ar fi fost asa de obsedat de sf lumii si-ar fi dat seama ca undeva scrie foarte clar: "Numai Dumnezeu stie cand va veni marele sfarsit"
Cica` doar 2% din populatie intra in rai. De ce? In lume exista prostie, dar nu chiar atat de multa rautate.
De unde ai mai scos`o si pe asta?. Chiar crezi? Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul acestei lumi, decat Dumnezeu, nu mai crede tot ce spune``supe baba nu stiu care``
DOAMNE DALE MINTE! Ce sfarsitu lumii? M-am rasla **** si da vine sfarsitu lumii. Esti credula ca sa nu spun alfel
Nu, e peste doua zile.
Ai timp de telefoane, stai linistita . Eu am vorbit deja cu toate rudele, mi-am verificat mail-ul si am lasat mesaj de adio pe facebook. Iar maine ma duc doar sa ma plimb.
Da e foarte adevarat! Poti incepe sa te panichezi in seara asta iese omu negru de sub pat si mananca toti copii
Offf eu nu cred asa ceva. toata lumea stie ca sfarsitul lumii o sa vina cand o sa fie toata planeta treaza, ca sa fim toti la pertrecerea de adio
Ce noobi sunteti unii... daca nu vreti sa rasp, nu mai scrieti commuri idioate
dolshedolcik întreabă:
XxAndreiMasterxX întreabă: