Iti doresc din suflet sa te bucuri, sa fii fericita, alaturi de copilasul tau scump, sa-ti traiasca>
Sinte-ti o familie reusita, va sta bine impreuna, iar cel mic este o dulceata de baiat, sa fiti sanatosi si sa aveti multa sanatate si putere de munca pentru a avea grija de el si sa ajungeti sa-l vedeti mare si realizat.
E minunat si vesel copilasul tau!
Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de tot ce-i mai frumos si mai bun!
Multumesc lia pentru vorbele frumoase, si ma bucur din suflet ca baiatul meu ti-a inveselit ziua!
Andruta, ai un copil minunat cu un zambet deosebit. A reusit sa imi inveseleasca ziua numai uitandu-ma la poze, imi imaginez daca esti zilnic cu el cat de fericita te face.
Sa iti traiasca!
Andruta, nu trebuie sa imi multumesti, am spus ceea ce am simtit, eu ar trebui sa iti multumesc tie pentru ca ai postat linkul.
Multumeeeeesc!
Fericit si inocent. Si voi la fel, fericiti pe langa el. Sa-ti traiasca si sa aveti parte doar de bucurii.
Sa iti traiasca, e un dulce baietelu, si voi la fel...si uitanduma acum atent la filmulete, nu cred ca va cunosc. dar sper sa ne cunoastem de acum in colo. pup
E foarte frumos... mie imi place mult... e frumoasa si melodia si se potriveste, dar mai als bebe, e cel mai frumos... pup la bebe e tare dragut:*:*::*:*:*
Anonim134 întreabă:
soraGrime întreabă:
kidda97 întreabă:
TheToxicNightmare întreabă: