Noaptea este un sfetnic bun, in sensul ca ai rezervat un timp mai mare de reflectie asupra hotararii pe care urmeaza sa o iei. Pe urma, noaptea fiind mai multa liniste in jur, poti sa te concentrezi mai usor. Si nu in ultimul rand, se zice asa pentru ca de fapt hotararea o iei indeobste dimineata, cand psihicul este odihnit.
Noaptea e un sfetnic bun, ceea ce nu inseamna ca deciziile luate ziua sunt proaste. Insa noaptea esti relaxat, poti gandi in liniste si nu esti influentat de impulsurile de moment, care te pot determina sa actionezi irational. Insa sfetnicii, oricat de buni ar fi ei, uneori mai si gresesc. Altfel domnitorii nu isi mai luau sfetnici, ci ii incoronau direct pe acestia in locul lor.
Daca nu ai ''treaba'' in noaptea aia
pentru mine una este...cand trebuie s ma hotarasc la ceva important astept s vina seara pentru ca este singura parte dintr-o zi (24 de h ) in care nimeni nu ma deranjeaza
Are dreptate valimocanu05 k de cele mai multe ori adormi gandindu-te la ceea ce trebuia s te gandesti si apoi dimineata iei hotararea...cum am facut eu intr-o seara... m-am pus in pat si ma gandeam cum s ma vopsesc a doua zi...sa raman blonda sau s imi zchimb culoarea? ...am adormit cu gandul la asta si dimineata m-am trezit spunand BRUNETA! si bruneta m-am vopsit
@bibitza (nu te supara)ma gandeam ca dimineata te-ai trezit bruneta.noapta buna TPU!
Depinde ce sfat astepti si daca nu cumva este o problema care te macina sa nu poti dormii. asa ca si maine este ozi buna pentru a fii un bun sfatuitor, apropo ai fi avut un vot poate daca as fi putut acesa intrebarea fara raspuns, dar mi se blocheaza cad accesez in rest numai bine.