Geometria in spatiu mi s-a parut destul de grea... dar nu se compara cu ce vei face la liceu! Biologia daca inveti nu e grea...degeaba rad unii pe aici... dar sunt totusi niste termeni in biologie(nu mai tin minte exact ce ramura a biologiei se face in clasa a 8-a), care nu ii folosim zi de zi ca sa fie asa usor!
Succes in clasa a 8a...si sa te straduiesti sa inveti bine!:*
Pot spune ca matematica e mai grea dar biologia e super usoara si cu siguranta daca te straduiesti foarte putin poti sa iei 10 si 9 foarte repede.
Matematica de clasa a 8 e cea mai frumoasa! mie mi-a placut foarte mult.
Biologia ma sperie... m-a speriat mereu!
Ambele sunt f usoare dupa mine. Eu am terminat cu 9, 55 clasa a 8a si am intrat cu 8. 20 la liceu.
@good_girl_gone_bad bravo tie colega. Eu incercam sa-i dau curaj si sa-i transmit ca este foarte usoara materia de a8a mai ales ca profesorii vor fi mai atenti si vor ajuta elevii in clasa a8a.
Nu prea. faci geometrie in spatiu, deci trebuie sa stii formulele alea k pe tatal nostru, daca vrei sa stii sa faci probleme, algebra e tot ceea ce ai facut si anii trecuti.biologia e usoara.nu prea ai ce sa inveti anul asta.mai ales daca esti la tara te vor lasa mai moale la biologie ca sa ai timp pentru teze.
Draga kratos, stii ceva? degeaba te lauzi.eu am terminat a 8 a cu 9. 77 si am intrat la liceu cu 9. 40te-am facut.
Biologia e usoara.
Matematica.hm...eu intotdeauna am urat matematica si nu am am stiut-o. Dar in a8a m-ai intelegeam si eu cate ceva. E usoara algebra.
Biologia? foarte usoara... iar matematica e geometrie in spatia si la algebra vin cateva chestii noi ecuatia de gr 2, functii, dar daca ai prof bun e super... mie chiar mi-a placut
Mai ...la noi profa de bio ne-a cam lasat in plata noastra sa invatam pentru tezele unice...la mate in schimb a fost mai greu dar mie imi place matematica si am avut un profesor super...succes
Denisaaa08 întreabă: