Http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/
Un blog in care scriu linistit despre ce e frumos, amuzant, adevarat si curios! Nu stiu pe ce critetii se aleg castigatorii dar mi-as dori sa ma numar printre acestia! :)
Blogul meu este http://liviamilcastrehaia.blogspot.com si scriu despre orasul Strehaia.
Www.profund-antianalfabet.blogspot.com este o combinație complexă între un jurnal online, un loc de dezbatere a diferitelor teorii, opinii și principii citite sau dezvoltate, un fișier cu muzică despre care cred că este specială, informații despre filme, cărți sau artiști, povestirile unor întâmplări ce se ivesc în rutina mea, pastile de amuzament, cugetări și orice alt lucru pe care consider că trebuie să-l împart cu ceilalți. Aș fi foarte încântată dacă aș câștiga premiul. Felicitări pentru idee.
Adelina
Sunt din ce in ce mai multe persoane (pe TPU,cel putin)ce stiu sa aprecieze muzica buna.
Satanisti, drogati... whatever, toti au conceptii si principii diferite.Lumea e colorata, prostimea a pus stapanire si multa lume ma intreaba cum o putem starpii.Pai nu putem.Da' macar am in cercat sa fac "un loc de intalnire a persoanelor ce au ceva in cap".
Si uite cum un copil de 13, dupa incercari repetate de a avea un blog(cel mai mult a tinut 1 saptamana.) isi gaseste vocatia de "blogger",se regaseste in ceea ce scrie, pune suflet si nu trece o zi fara sa injecteze o lingurita cu otet in gatu' manelarilor.
Fara alte introduceri, locu' meu favorit:
www.WarAndRiot.blogspot.com
Let's fight for real MUSIC!
Http://1fanselenagomez.blogspot.com/
Bună.Mă numesc Ariana și îmi place să scriu despre ceea ce-mi place, ceea ce admir.De exemplu eu sunt o fană Selena Gomez.Acest blog este dedicat fanilor Selenei Gomez care doresc să știe toate stirile despre ea de la cele mai vechi până la cele mai recente. Sper să vă placă si vouă!
Succes tuturor in cariera de bloger!
Http://anotherextazyproduction.blogspot.com
Aici scriu despre viata mea si despre ce se mai intampla prin lume
Http://gimilup.blogspot.com :D Este blogul mamei și al tatălui meu, cu tot felul de imobiliare, inchirieri, vânzari etc.
sunt si am si TPU in widget-uti :D www.neboona.blogspot.com
scriu despre ce simt in anumite momente :) devin cam emo de la un timp
Din cate vad, sunt multi bloggeri pe TPU.
Blogul meu: http://joannath.blogspot.com/.
Imi place sa scriu despre partea mai putin colorata a vietii caci, in opinia mea, in intuneric se nasc cele mai pure sentimente iar acolo realitatea nu este una deformata.
Scriu din propria experienta; am ajuns chiar sa imi consider blogul un jurnal in care toate sentimentele mele iau forma versurilor.
Multumim pentru acest cadou si multa bafta tuturor!
Http://mycrazzypage.blogspot.com Crazzy Blog - Un blog pe masura ta.
Imi place sa postez tutoriale pentru ai putea ajuta si pe ceilalti bloggeri, multe articole amuzante, si alte stiri. La partea cu tutoriale : Am facut tot pe blogul acela o pagina speciala si tutorialele sunt numerotate. Eu vreau sa ii ajut pe blogger. Ce stiu eu vreau sa stie si ei si chiar mai mult. Iti multumesc TPU.ro pentru acest dar. Multumesc!
Http://crazzypage.blogspot.com scriu orice imi vine in minte. povesti, poezi, intamplari din viata mea...
Http://lifeiscursed.blogspot.com
imi place sa scrii despre iubire. sa scriu versurile melodiilor care imi plac. etc.:P
Http://welcomeinmysecretworld.blogspot.com/
Nu am scris prea mult pentru ca sunt abia la inceput in aceasta lume a bloggerilor.Am inceput sa pun cateva fotografii facute de mine fiindca imi place foarte mult aceasta arta a fotografiei.:)Sper sa postez cat mai multe. :D
Http://3exit.blogspot.com/
Eu in principal scriu ce gandesc...ce ma deranjeaza si uneori cer parerea celor ce citesc.
Pe http://www.the-guitar.ro/ am adunat toate lucrurile pe care le-am descoperit de-a lungul anilor despre cantatul la chitara si le-am pus sub forma unor povestiri care sa ii inspire pe cei care rezoneaza la cuvantul "chitara". Aici se pot gasi sfaturi si lectii de chitara atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.
Http://www.ionapisicuta.blogspot.com Nu e cine stie ce debea l-am inceput in sa scriu chesti obisnuite horoscop muzica despre mine poze moda chesti. Insa nu ii terminat. :)
Http://buzzping.wordpress.com/ Scriu despre orasul meu, despre oameni, despre ce inseamna a trai, a te bucura de viata si a fi fericit! Mai pe scurt, scriu despre iubire!
Http://oamenidehartie.blogspot.com. Nu am un subiect anume, scriu ce-mi trece prin minte :]
Www.blogulgogosica.blogspot.com,imi place sa scriu despre lucruri adevarate intamplate in viata de zi cu zi.
Etto... imi place sa ma descarc, dar nu spun totul (pentru ca m-am obisnuit sa tin in mine). Ce pot spune, nu sunt obsedata de blogger, dar daca e ceva scriu. Scriu si poezii... povesti, ce simt, ce mi s-a intamplat astazi, ce-mi trece prin cap, despre melodii, videoclipuri noi si altele. :-? Gen jurnal.
link spre blog: http://maknae-ym.blogspot.com/
O zi buna. :P
Buna!
Blogul meu este http://roxie3.blogspot.com/.
Imi place sa scriu despre ce simt, despre nemultumirile mele, despre fericirea pe care o simt in anumite momente, despre moemtele din viata mea, despre amintiri. Despre tot ce are legatura cu viata mea.