Http://bogyslife.wordpress.com Asta e blogul meu unde imi face mare placere sa aberez cand nu am altceva mai bun de facut :D
Ne-am gandit sa facem un cadou, ca tot a fost 1 iunie de curand, pentru toti bloggerii mai mici sau mai mari. Asadar, daca esti blogger si membru TPU in acelasi timp, trece-ti link-ul blogului si despre ce iti place sa scrii, iar noi te vom pune in lista oficiala a bloggerilor TPU. Avem si un premiu mare, un domeniu + hosting profesional de la Hostway pe platforma Blogway.ro timp de 1 an. GRATUIT!
Va multumim! V-am trecut in Blogroll-ul blogului TPU si ne-ar face placere daca ne-ati trece si voi.
Http://feliciamaria.wordpress.com imi place sa postez filmulete comice, sa comentez articole ciudate din presa si reclame, sa povestesc intamplari haioase din viata mea, sa promovez produse si firme care mie imi plac fara sa am un beneficiu material din asta.
va pup
Http://amcabff.blogspot.com/ Imi place sa scriu despre ceea ce inseamna sa fii adolescent si despre experientele pe care le-am avut pana acum.
Sandbog.blogspot.com - despre de toate inca am retineri sa scriu despre animalele din fauna urbana a Romaniei si in ultima vreme nu am timp...
si sandrinilie.blogspot.com un blog artistic cu lucrari mai vechi de arta
Http://irinelpintilie.blogspot.com/ - creatii literare propii, povesti amuzante, conspiratii
Http://irinelpintilie.blogspot.com/ scriu poezii, articole si intamplari amuzante:)
Http://kevin-2oo.ablog.ro
Un blog trist... unde-mi deschid gandurile ca pe o carte si va arat o parte din sufletu` meu :)
Http://www.irealulereal.blogspot.com
imi place sa scriu fan-fic-uri si articole despre actori si ce mi se pare mie mai interesant. Chiar acum lucrez la un fan-fic, se numeste "Aventuri in jurul lumii" si deja am postat primul capitol, care sper sa placa tuturor celor care il citesc.
Http://daciu-coralia-blog.blogspot.com/ chiar imi pace sa fiu bloggerita:p de ce nu?
Http://sc36ctro.blogspot.com/2011/06/bibliotecara.html este vorba de scoala la care invat.
Dap.am 2 bloguri :
http://kessublogg.blogspot.com
http://codulluiechinox.blogspot.com
Nu ma criticati prea tare am decat 12 ani:)...dar o fac din distractie si placere
Http://dry17-ultimabarfa.blogspot.com/
Acest blog exprima ceea ce simt eu si nu pot striga in gura mare.
Www.saramusicblog.blogspot.com :)--> Un blog in care scriu despre cele mai recente barfe...din lumea muzicii...nu de la noi din tara:d
Http://zambetesisperante.blogspot.com/
Scriu despre multe lucruri. Orice imi vine in cap :*.
Eu am blog.www.pdteam-ro.tk imi place sa scriu despre stirile unui joc numit pandanda