Noi ca popor roman ne numim crestini de 2000 de ani. Biblia spune ca ghicitul este de la cel rau (Diavolul). Aceste lucruri se fac cu puterea celui rau, in cazul in care acea persoana nu te prosteste fara ca tu sa iti dai seama. Crestinii ar trebui sa citeasca Biblia si sa vada acolo ce trebuie sa faca pentru viata lor si sa sa-l intrebe pe DUMNEZEU si nu pe ghicitori sau altii care vor sa blesteme ca sa isi ia vreun castig
Nu te increde in asa ceva! Incearcă să eviti, nu te duce. E păcat ceea ce vrei sa faci, asta daca esti credincioasa! Blestemele "le aruncă" doar ca sa va sperie si sa vă jupoaie de bani, cu siguranta, vă stie slabiciunea! Oricum viitorul e stiut doar de Dumnezeu, restul sunt coincidente! Sfatul meu: evită astfel de oameni.
Da ma,nici eu nu suport rromii,dar, toate colegele mele,dupa scoala, se duc in parc pentru a li se ghici, iar eu sunt singura care nu merge, am pus intrebarea pentru a primii niste sfaturi, pe de-o parte as vrea sa ma duc din amuzament..dar..nu stiu ce sa zic, dupa nu vreau sa ma urmareasca toata satra daca nu fac ce spune tiganca
Nu sunt rasista, nu suport rromii rai, nu am nimic cu ceilalti