Nu a provedat bine pentru ca daca era o prietena adevarata nu i-ar fi spus si te-ar i aparat. pe de o alta parte a procedat bine pentru ca a incercat sa fie corecta...
A procedat bine.
Controlorul ar fi avut probleme din cauza minciunii tale daca ar fi aflat profesoara.
Colega de banca a avut dreptate in cazul asta si daca nu ti-ar fi fost prietena te-ar fi spus "pe la spate", asa a zis verde-n fata.
Si acum ultima posibilitate:
Daca colegul care verifica era baiat, poate na... (zic eu) ca ii placea de el.
Raul, normal.
S-a ales cu ceva ca te-a parat? Bineinteles ca asta a fost o invatatura de minte pentru tine dar nu era necesar sa te spuna.
U ce crezi? eu cred ca prietenii nu ar trebui sa se parasca.ar trebui sa isi ceara scuze dar daca n-o va face inseamna ca nu vrea sa fiti prietene(parerea mea)
Corect era sa iti faci tema, dar e clar ca a ta colega de banca este invidioasa sau pur si simplu vrea sa te vada decazand.
Logic ca iti vrea raul, care ii cu atat mai mare cu cat clasa in care esti ii mai mare.adica pana prin clasa a 5-a va mai parati, dar dupa veti vi TPU(toti pentru unul)
Logik cati vreea raul. Pentru - ca daca iti vreea ''binele'' nu zicea nimic si lasa sa treaca cu vederea
Asa am patit si eu poate ca era corect sa-ti faci temma ca sa treci peste aceste neplaceri stiu si eu cum este sa fii spus ca nu ti-ai facut tema.Succes!
Poate nu gandea cand a spus. eu zic m-ai dai o sansa nu cred ca-ti vrea raul.sunt sigura ca si tu ai facut ceva de genu la randul tau