Mda.intr-un fel.adica nu cum vezi u la tv ca zboara si te musca de gat sau cestiu eu ce alte povesti.eu am vazut o emisiune pe discovery se numea "FEMEI DIABOLICE " sau cam asa ceva si in emisiune se descriu tot felul de crime facute de femei si odata o aratat un grup de 3 fete***a fost reconstituire la tv dar nu cred ki serial de fictiune ca ar trebui sa scrie la sf sau ceva***(care nu credeau in dumnezeu si se imbracau in negru machiate la fel in negru si per ansamblu aratau cam neobisnuit.nu erau nici emo nici rockere dupa stil) care practicau niste ritualuri oculte si le-o aratat cum or omorat un om si apoi i-or baut sangele si de exemplu mai mergeau noaptea dupa 12 in cimitir aprindeau peo patura lumanari si tot felul de prostiii ziceau incantatii si aveau pahare in care isi puneau sange(se taiau pe vene toate 3 si sangele care curgea il bagau in pahare ca de vin/sampanie si beiau fiecare). asa ca eu cred ca exista dar nu chiar vampiri pentru ca iti dai seama ca nu traiesc nici vesnic nici nu zboara sau alte prostii. sper ca tziam fost de ajutor.bye
Vampirii sunt o minciune:ca sa incerc sa ma fac mai inteles, sunt doar oameni care au in minte doar un lucru(sunt vampir), s au (ii pacalesc pe toti cas sunt vampir) ...chestiile astea ma amuza, pe tot netul se vrb doar de vampiri si numai de vampiri, fratilor cu netu asta uitati ce i mai important, cu fiecare secunda viata se scurge; asa ca lasati prostiile si traiti din plin fiecare secunda.
)))) Foarte tare frate in primul si in primul rand Da! dar nu cum crezi tu exista da dar sun mici vampiri lilieci. Dar probabil nu-s sigur ce dracul ) aias demoni pshiopaci ce crezi tu mai uita-te si tu la filme SF peste 18 )
Pot sa va lamuresc DE TOT in privinta vampirilor...â
Deci in evul mediu a aparut o boala,nu stiu sigur cum se numea,acea boala, putea fi contactata numai la varste foarte fragede(deci "vampiri" nu traiesc vesnic ptc boala se contacta in copilarie) acea boala facea sa sa creasca dintii caninii mult (colti vampirilor) pielea alba si temperatura scazuta a corpului (mort viu) si pielea foarte foarte sensibila la lumina (ies afara si ma fac enusa) si alte chesti sunt doar porcari inventate, majoritatea oamenilor cu aceasta boala erau alergati si arsi de vii de acea inebuneau si ajungeau credea ca sunt "vampiri"chiar beau sange de om ...chiar de curand(acum 20 de ani)in Romania un om cu aceasta boala bea sange din niste morti din morga (cea ce mi se pare ciudat pentru ca mortii acu sangele coagulat ) de asemenea exista o bala care face sa ti creasca par pe tot corpul (varcolaci) cred ca v am lamaurit merit o funda ?
Nu exista vampiri, strigoi sau incantatii de genu daca bati un cui la 12 noaptea in oglinda cuiu o sa te loveasca pe tine, credeti-ma, eu am incercat si am spart oglinda
Ba cica exista! uite aici http://www.220.ro/documentare/Nat-Geo-REAL-Vampirii/YVWK6YiybG/ s-a int chiar in Romania in 2004 :) si cazul este adevarat. a fost dat si la stiri
Logic vampirii sunt reali spiritele exista de sigur nimeni nu poate spune cum arata un vampir cred ca ei arata cam ca oamenii poate ca prietenii nostri sunt vampiri
Exista un fel de trib ca sa zic asa care isi fac implanturi cu dinti lunci in locul caninilor si stau cu ei si se intalnesc de cateva ori pe an si chiar beau sange si alearga dupa animalele padurilor.Un fel de nebuni care joaca un joc ''De-a vanatoare''. Dar chiar sunt adevarate astea dar vampiri adevarati nu prea cred cu toate ca orice legenda are un strop de adevar.Am vazut la TV ca au venit in Romania niste englezi la bran etc., sa vada daca exista activitati paranormala acolo...aici in Romania deci probabil la sfarsitol anului vom afle daca exista ceva!?
Aloooo da exista, in filme, poate si in realitate, si apropo, eu am incercat sa fac ritualu ala cu bloody mary (sangeroasa maria care te ucide daca ii zici numele ) si nu a fost nimic deci, eu ca persoana care face multe nebunii (daca imi cititi jurnalele chiar sunt multe ) care am simtit asta pe pielea mea spun ca nu exista! dar daca or fi existand, nu stiu, stiu ca doar ce am facut imi e de ajuns si mi s-a parut pic ciudat si straniu, da am suportat si sunt multe de zis, dar aseara am vazut ceva cu demoni si chiar nu vreti sa stiui cum arata unul sau un om posedat de ei
Buna Adelina, dupa parerea mea vampirii exista dar din pacate numai in filme, exista o boala prin care oamenii pot traii numai cu sange.