N-am probleme cu asa ceva, am stat si o luna de zile la tara si n-am dus dorul, parca imi aduce aminte de copilarie cand nu le folosesc old time...
Fara calculator si implicit internet cred ca nu as putea trai. E mijlocul meu principal de informare.
Fara multe, nu stiu dk pot alege 3, in fine : fara telefon, creion de ochi siiii haine
Obiecte zici? Nu sunt indeajuns de dependent de niciun obiect astfel incat sa nu pot trai 2 zile fara el.
Cand sunt acasa si nu merge netul, ma super-plictisesc(asta daca nu am ceva de facut) dar daca sunt plecat pe undeva pot sta o perioada destul de lunga fara pc/internet si altele.
Fara tel si laptop+internet(astea sunt principalele chestii)
dupa urmeaza mp3 pleyerul si probabil ca guma d mestecat)
Fara telefon...nu pentru ca ar trebui sa vorbesc cu cineva, ci mai mult pentru muzica.Ar fii atat de plictisitoare viata fara muzica...
Cred ca mai sunt prin poseta o serie de chestii fara care nu poti trai ( trusa de machiaj, rujul...). S-a stabilit stiintific ca omul poate trai si o saptamana fara apa si mancare, insa ia-i oglinda unei fete si mobilul...
Hmm.Singurul obiect de care nu m-as putea lipsi nici macar o zi cred ca ar fi deodorantul.De celelalte lucruri gen laptop, telefon m-as putea lipsi cateva zile, saptamani.
AstaMica15 întreabă:
AnOnIm20202020 întreabă: