| alexx102428 a întrebat:

Femeia care a omorât o altă femeie la metrou avea probleme psihice?

7 răspunsuri:
| Mario1994 a răspuns:

Se pare ca e ucigasa! Sunt foarte socata! Nu imi vine sa cred cum a putut sa faca asta, merita sa fie spanzurata, sa fie pedepsita!

Răspuns utilizator avertizat
| HazelEyes77 a răspuns:

Da avea probleme psihice. Deci o interneaza la psihiatrie nu face puscarie.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Învățătura de minte pentru toată lumea. Toți ochi si urechi peste tot pe unde umblati/stati. Lăsați dracu Facebook-ul ca nu stii niciodata ce are in cap un nenorocit ca si psihopata asta. Păcat de fata aia, 25 de ani, nu? Fiti atenti la tot ce misca in jurul vostru cât timp sunteti pe strada sau alte locații publice.

| KlArt a răspuns:

Eu nu cred. Cel mai probabil, soțul femeii o înșela cu fata ucisă. Nu știm nimic despre soțul acesteia, însă după ipoteza anchetatorilor că femeia are probleme psihice, probabil soțul acesteia e cineva important. Ca să vezi ce coincidență, chiar în același timp, cineva a depus o sesizare despre ucigașă, precum ar mai fi încercat să omoare pe cineva. Dacă într-adevăr s-ar fi întâmplat așa, atunci femeia ar fi fost reținută încă de la prima încercare de a ucide. Eu sper ca femeia respectivă, să fie dezbrăcată și aruncată la lei flămânzi! Mi se rupe de problemele psihice, care oricum, eu nu cred că le are.

| emayperritos a răspuns:

Probabil

| munteanuionvictor a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Ai dreptate. Sunt destui bolnavi psihic în libertate. Trebuie să fim atenți, să nu ne uităm în telefon.