Iubitului meu de majorat i-am darui un lantisor de argint cu initialele amandurora. El adora lantisoarele iar faptul ca are si initiala mea nu numai a lui l-a facut fericit.Acum depinde de persoana, poate lui sau tie nu va plac astfel de lucruri, poate va place altceva.
Salut nu stiu daca e bine sa raspund,... dar eu ca baiat ce mi-asi dori de majorat sa fiu cu iubita mea si sa ne distram. un cadou ceva mai mult sentimental decat scump.nu stiu un ceas frumos. un lantic ceva care sa-i aminteasca d uh.NU haine! depinde ce ii place eu iti sugerez avand 18 ani saii iei un ceas frumos care sa-i arate cat timp a trecut de cand are 18 ani. si o felicitare draguta daca este sentimental! te-am pwpat.si bfta gasesti u ceva
Printre ceasul, lantul sau mai stiu eu ce i vei lua ai putea sa ii daruiesti o pernita draguta cu poza voastra imprimata pe ea =)
Good luck in gasirea cadoului perfect.
Pai o cana personalizata cu poza noastra din care sa bea in fiecare dimineata si sa-si aduca aminte de noi si de tot ce se leaga chiar de la primele ore ale diminetii si ceva prin care sa-i demonstrez ca il iubesc mult
Pai ia-s cumpara un set care sa contina un gel de barbierit si un gel parfumant. ia-m cumparat unui prieten tot asa dar era pe culoarea verde si mirosea SUPER! revigorant... dar finca e iubitul tau as adauga la buget inca ceva bani penntru ceva: o inimioara SAU o felicitare scrisa de tine...succes cu baiatu'. pup vsi la multi ani
Prietenul meu va implini 18 ani in curand, daca si eu as fi avut 18 ani cadoul meu ar fi fost o vacanta de neuitat la paris sau viena in 2... dar, din pacate nu am 18 ani asa ca ii voi cumpara o bratara si un lantisor iar pe bratara si pe medalion am sa scriu " Te Iubesc! " eu zic ca e un cadou superb...
De unde sa iei medalion ori brățara scrie cu citate? Prin intternet sau magazin? Poate vreau și eu sa iau