| 123456 a întrebat:

Fetelor voi ce cadou ia-ti face iubitului vostru de majorat :d ast rasp vostru pentru cele mai bune si multe idei dau fundita :d

Răspuns Câştigător
| D-Anna a răspuns:

Iubitului meu de majorat i-am darui un lantisor de argint cu initialele amandurora. El adora lantisoarele iar faptul ca are si initiala mea nu numai a lui l-a facut fericit.Acum depinde de persoana, poate lui sau tie nu va plac astfel de lucruri, poate va place altceva.

8 răspunsuri:
| Rebecutzady a răspuns:

Pai ia-s cumpara un set care sa contina un gel de barbierit si un gel parfumant. ia-m cumparat unui prieten tot asa dar era pe culoarea verde si mirosea SUPER! revigorant...big grin dar finca e iubitul tau as adauga la buget inca ceva bani penntru ceva: o inimioara SAU o felicitare scrisa de tine...succes cu baiatu'. pup vsi la multi ani

| alinutza4a a răspuns:

Album/rama cu poza cu voi doi sau colaj din mai multe poze

| JuStKid a răspuns:

Salut nu stiu daca e bine sa raspund,... dar eu ca baiat ce mi-asi dori de majorat sa fiu cu iubita mea si sa ne distram. un cadou ceva mai mult sentimental decat scump.nu stiu un ceas frumos. un lantic ceva care sa-i aminteasca d uh.NU haine! depinde ce ii place eu iti sugerez avand 18 ani saii iei un ceas frumos care sa-i arate cat timp a trecut de cand are 18 anihappy. si o felicitare draguta daca este sentimental! te-am pwpat.si bftahappy gasesti u cevawinking

| T30D0RA a răspuns:

Un tricou personalizat.

| Anamaria_7214 a răspuns:

Pai o cana personalizata cu poza noastra din care sa bea in fiecare dimineata si sa-si aduca aminte de noi si de tot ce se leaga chiar de la primele ore ale diminetii happy si ceva prin care sa-i demonstrez ca il iubesc mult

| Claudine a răspuns:

Printre ceasul, lantul sau mai stiu eu ce i vei lua ai putea sa ii daruiesti o pernita draguta cu poza voastra imprimata pe ea =)

Good luck in gasirea cadoului perfect. happy

| Cynty a răspuns:

Prietenul meu va implini 18 ani in curand, daca si eu as fi avut 18 ani cadoul meu ar fi fost o vacanta de neuitat la paris sau viena in 2... dar, din pacate nu am 18 ani asa ca ii voi cumpara o bratara si un lantisor iar pe bratara si pe medalion am sa scriu " Te Iubesc! " eu zic ca e un cadou superb... happy

| Paula_Timari_1999 a răspuns (pentru Cynty):

De unde sa iei medalion ori brățara scrie cu citate? Prin intternet sau magazin? Poate vreau și eu sa iau

Întrebări similare