Tu vrei neaparasa te injur, nu? Fox Kids, cand inca mai activau, dadeau niste desene total cretine, prin '98-'99,mai tin minte ca era un pusti trepanat Bobby, pisoiu' Eek si alti scelerati de proasta calitate.Iar Disney Channel e Antihristul pe Pamant, trebuie scos din orice grila de urgenta. Minimax aveau o garda buna de desene prin 2000-2003, cand ma mai uitam eu, aveau calitate superioara.
Nu pot fi adeptul corectitudinii politice, nu am ajuns inca un animal de cea mai joasa speta, neputand sa-mi exprim parerile intr-un mod nealterat.Iar parerea mea a fost foarte decenta, foarte civilizata si oricine a vazut la viata lui ceva desene animate si seriale(pentru cazul Disney) imi poate da dreptate.Se pare ca unora nu prea va convine adevarul, copii. Dreptul la libera exprimare ce-ti zice, se aprinde vreun beculet in mintisoara ta?
Nu, nu. Minimax-ul avea la un moment dat desene cu adevarat frumoase, si in rest Aniimaaaaaaaax.♥
Eu spun ca o zi ai putea sa te uiti la Fox Kids si alta zi la Disney.Parerea mea.
Cedric întreabă: