Eu spun ca o zi ai putea sa te uiti la Fox Kids si alta zi la Disney.Parerea mea.
Tu vrei neaparasa te injur, nu? Fox Kids, cand inca mai activau, dadeau niste desene total cretine, prin '98-'99,mai tin minte ca era un pusti trepanat Bobby, pisoiu' Eek si alti scelerati de proasta calitate.Iar Disney Channel e Antihristul pe Pamant, trebuie scos din orice grila de urgenta. Minimax aveau o garda buna de desene prin 2000-2003, cand ma mai uitam eu, aveau calitate superioara.
Nu pot fi adeptul corectitudinii politice, nu am ajuns inca un animal de cea mai joasa speta, neputand sa-mi exprim parerile intr-un mod nealterat.Iar parerea mea a fost foarte decenta, foarte civilizata si oricine a vazut la viata lui ceva desene animate si seriale(pentru cazul Disney) imi poate da dreptate.Se pare ca unora nu prea va convine adevarul, copii. Dreptul la libera exprimare ce-ti zice, se aprinde vreun beculet in mintisoara ta?
Nu, nu. Minimax-ul avea la un moment dat desene cu adevarat frumoase, si in rest Aniimaaaaaaaax.♥
Cedric întreabă: