| Cristiiiii a întrebat:

Fratilorbig grineci Joc cs de 4-5 ani dar n-am mai jucat un timp si nu prea mai stiam sa joc cs asa ca m-am apucat de coduri imi mergeau absolut toate codurile pana intr-o zi cand eram pe server si mi-a dat o eroare am intrat iar pe server si umi mai mergea nici un cod si nuci nu pot schimba mana pe dreapta imi sta numai pe stanga.Stie cineva ce sa fac ca sa pot muta mana? Dau funda cine stie PLZ!

Răspuns Câştigător
| Baiatul007 a răspuns:

Du-te la Options>>Video si acolo unde scrie Software da-i pe OpenGL. Daca te scoate din cs cu o eroare, da-i acolo pe D3D. Apoi, dupa ce ai dat pe D3D, scrie in consola cl_righthand 1. Asa o sa joci cu mana dreapta.

4 răspunsuri:
| flaviu1996 a răspuns:

Deci orice server cs nu accepta coduri, daca esti prins fie esti exclus fie blocat pe acel server, mai ales cele pe steam, deci fi cinstit ii cel mai bine

| Cristiiiii explică (pentru flaviu1996):

Da man bine dar cum pot sa schimb mana ca imi sta numai pa stanga iar eu vreau pa dreapta.stiu ca trebuie sa dau pe h dar eu nu pot s-o schimb deloc.Cine stie ce sa fac ca sa schimb mana dau funda si sa bag ci cod ca am chef sa joc cu bad boy

| Cristiiiii explică:

Vreau sa mearga si codurile happy