Cand eram mica(vreo 4 ani), a trebuit doar o mica clipa de neatentie din partea parintilor care erau intorsi cu spatele, ca eu(stand la curte) am "zbughit-o" pe poarta ...am constatat mai tarziu ca eram pe o strada cu multe pietre si un om(cunoscut mie) ma cara pe sus, pana am ajuns acasa
nu prea eram constienta de myulte pe atunci, dar acum rad cu pofta cand aud si varianta parintilor la aceasta haioasa relatare
Am spart geamuri de la un abator local impreuna cu inca 5 priteteni, noua ne a fost trasa atentia la o femeie vecina care ziceai : firati voi de golani stati ca chem eu politia '' prieteni mei radeau dar cand am vazut o masina de politie care era la 10 metri, am fugit primul! de unde dupa 50 de metri neau prins pe 2 pusese deja mana politia dar norocu nostru ca o mama de la un prietene nea salvat, noi incercam sa dam vina unu pe altu. Cand ne intreaba un politist : cine a spart gheamurile? noi am zis ca baiat care s-a ascuns dupa un tir parcat. mdea ne intrebat unde stam, noi i-am zis, si s-a dus la masa acasa a iesit un circ)))))
Davyduchiha2001 întreabă: