Poi. cu o camasa cu maneci lungi.mai colorata cv de genu Si o vesta neagra Si gaseste o fusta lunga kreata
Eu te sfatuiesc sa-ti iei o fusta lunga nu neaparat de tigank sa fie lunga si ar fi bine sa fie o culoare deschisa...verde rosu., si sa-ti iei o camasa ce culoare vrei sai ridici manecile pana la coate si sa o legi la abdomen printr-un nod si in cap o basma si app la fusta sa-ti pui banuti
Pai chiar nu stiu ce sa zic.Ai putea sa te imbraci in fantoma daca ai talent in croitorie poti sa iti faci.Eu asa am facut si mi-a fost foarte usor sa fac un costum de fantoma. Daca ai vreo masca ceva poti sa te iei dupa ia si sa faci un costum.Sau daca ai chestii din astea speciale tatuaje sau carioci din astea sa te pictezi pe fata poti sa te faci zombie.E foarte simplu.Si un coleg spaniol mi-a aratat ce a facut el de halloween si si-a rupt hainele si s-a facut zombie.Ai putea de la magazinul scolii sa iti cumperi dinti de vampir eu am asa ceva.Deci multa bafta ce sa zic tot ce este mai bun ca eu nu mai am nici o idee
Peeei...Pentru inceput un batic cu flori pe cap apoi un machiaj strident, cercei mari, inele si lanturi de aur, o bluza inflorata pana la buric sau daca n.ai i.a o camasa si fa.i nod, fusta aia si cu voalul ala sau ce naiba e... +papuci si sosete) aaah si poate ia-ti un sac gen „sacu de gunoi" bineee glumeam la faza astaHappy Halloween:X:*
Ţigancă? Eu ştiu că de Halloween se constumează în ceva înfricoşător cum ar fi : Devil, Vampir, Zombie etc. Nu în chestiicare nu ne sperie adică : Sirenă, prinţesă, Pisică etc
Şi daca nu ai costum du-te la ceva ţigănci şi cere o fustă ceva de pus pe cap dezinfecteazăle şi stai liniştită
Prea complicat zic eu. mai bine te-ai costuma in doctorita. un halat alb. si un stetoscop... si. aia alba de pus pe cap si. o banderola rosie de pus la mana stanga ar fi frumos:X
Pai ai putea sa iti iei o masca ca a lu moartea o pelerina neagra ca a ei si o coasa!