| Panteraa a întrebat:

Fundaa. Deci problema mea. Pentru inceput sunt fata. Maine clasa mea face halloween-ul si eu m-am decis sa ma fac tiganca. Nu stiam ca il fac maine asa cu nu m-am grabit cu costuml si acum am realizat ca nu il am. Cu ce pot sa ma imbrac tiganca caci am banii aia care se oun pe oparte stiti voi care si am o fusta tip tiganca dai nu ii asa de lunga... ii cam pana la genunchi. Cu ce pot sa ma mai imbrac ca sa completez costumul caci nu am timp pana maine sa iau unul. Ma refer la haine din astea care le are majoritatea in casa (tipuri). A da si inca ceva. Acuma nu e asa cald ca vara si vreau si eu sa stiu cu ce sa ma mai imbrac da mai gros. Dau funda. Pt cei care raspund la misto dau spam. PS: Daca nu stiti despre tiganca ce alt costum din casa sau facut usor in casa pot ma imbrac?

8 răspunsuri:
| DanutsaVl a răspuns:

Poi. cu o camasa cu maneci lungi.mai colorata cv de genu thinking Si o vesta neagra thinking Si gaseste o fusta lunga kreatabig grin

| d3nysuk a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-ti iei o fusta lunga nu neaparat de tigank sa fie lunga si ar fi bine sa fie o culoare deschisa...verde rosu., si sa-ti iei o camasa ce culoare vrei sai ridici manecile pana la coate si sa o legi la abdomen printr-un nod si in cap o basma si app la fusta sa-ti pui banuti

| FuSiOn a răspuns:

Pai chiar nu stiu ce sa zic.Ai putea sa te imbraci in fantoma daca ai talent in croitorie poti sa iti faci.Eu asa am facut si mi-a fost foarte usor sa fac un costum de fantoma. Daca ai vreo masca ceva poti sa te iei dupa ia si sa faci un costum.Sau daca ai chestii din astea speciale tatuaje sau carioci din astea sa te pictezi pe fata poti sa te faci zombie.E foarte simplu.Si un coleg spaniol mi-a aratat ce a facut el de halloween si si-a rupt hainele si s-a facut zombie.Ai putea de la magazinul scolii sa iti cumperi dinti de vampir eu am asa ceva.Deci multa bafta ce sa zic tot ce este mai bun ca eu nu mai am nici o idee

| DarkRoses a răspuns:

Peeei...Pentru inceput un batic cu flori pe capwinking apoi un machiaj strident, cercei mari, inele si lanturi de aur, o bluza inflorata pana la buric sau daca n.ai i.a o camasa si fa.i nod, fusta aia si cu voalul ala sau ce naiba e...laughing +papuci si soseterolling on the floor) aaah si poate ia-ti un sac gen „sacu de gunoi"laughing bineee glumeam la faza astalaughingHappy Halloween:X:*

| 愛日本 a răspuns:

Ţigancă? Eu ştiu că de Halloween se constumează în ceva înfricoşător cum ar fi : Devil, Vampir, Zombie etc. Nu în chestiicare nu ne sperie adică : Sirenă, prinţesă, Pisică etc laughing
Şi daca nu ai costum du-te la ceva ţigănci şi cere o fustă ceva de pus pe cap dezinfecteazăle şi stai liniştită laughing

| Cedry2k1995 a răspuns:

Prea complicat zic eu. mai bine te-ai costuma in doctoritasmug. un halat alb. si un stetoscop... si. aia alba de pus pe cap si. o banderola rosie de pus la mana stangawinking ar fi frumosbig grin:X

| Panteraa explică (pentru 愛日本):

Parca am zis cv in legatura cu raspunsurile la misto waiting

| Ene_Manuela_1980 a răspuns:

Pai ai putea sa iti iei o masca ca a lu moartea o pelerina neagra ca a ei si o coasa!