Mie mi se pare ca ar merge... o esarfa de culoare albastru marin, asortata cu niste slapi albastrii impletiti, cu o palarie cool de plaja din paie si cu niste ochelari mari, cu rame albe(dar depinde si de forma fetei si de gusturi). Nu uita de crema de soare.
Merge, dar depinde ce culoare vrei la esarfa.Ar merge una albastru marin sau bleu deschis, si cu niste sandale, o palarie, o geanta de plaja si niste ochelari ar merge perfect.
Daca vrei cu o esarfa tot alba, nu prea o sa mearga, ca o sa fii toata imbracata in alb.Nici esarfa neagra nu merge sigur!
Ar merge si esarfa roz, dar iti trebuie neaparat o pereche de ochelari si o geanta din aceea mare pentru plaja.
Succes in continuare si sper ca am fost de ajutor!
NU prea merge ...ai putea totusi sa o pui la ceva in genul acesta http://www.alomoda.ro/photos/2451.jpg
Ba da ar merge...pentru ca ar arata interesant... dar numai anumite esarfe. cele colorate sau negre ar fi de preferat.:X sper ca tzia fost de folos
Nu, dupa parerea mea nu merge deloc bine Daca era din 2 piese era altceva dar asa e ca si cum ti-ai lua o rochita si ii trantesti chiestia aia deasupra
Da, insa incearca sa adaugi si niste accesorii (cercei, bratari, cordelutze) crede-ma o sa faci furori pe plaja.
P. S:Imi place la nebunie poza ta.
Nem mai bine puneti niste pantaloni din aceia scurti colorati daca ai costumul alb simplu