| CookieFace a întrebat:

Hai Salut TPU. CookieFace va intreaba ce mai faceti.CookieFace spera ca bine.Astazi CookieFace are O intrebare Intrebatoare pentru voi.intrebarea inTREBATOARE ESTE:"Este adevarat ca daca am prea multe programe in calcultaor il fac sa mearga greu". Asta este Iintrebarea Iintrebatoare...
P. S. cel ce raspunde primul si imi da solutii sa mai curat din ele primeste Fundita lui CookieFace

Răspuns Câştigător
| eugenl a răspuns:

Verifica start up windowsului (banuiesc ca ai windows) si vezi cate programe iti ruleaza automat la deschiderea sistemului. Te-as pune sa te uiti si in services dar acolo poti sa debifezi din greseala un serviciu esential sistemului. Comanda este Start->Run->tastezi msconfig si alegi de sus meniul Startup. De acolo debivezi toate programele care nu apartin sistemului. Iar pe langa ele trebuie sa lasi bifat si antivivirusul sa se incarce o data cu sistemul. Sper ca te-am ajutat. Pt mai multe detalii contacteaza-ma.

3 răspunsuri:
| RainOfColors a răspuns:

Cred ca da. Adica, din cate am observat si mie imi mergea asa si dupa ce am mai facut curat prin ele a inceput sa mearga mai bine. Dar, probabil a fost o simpla coincidenta.
Sper ca pe CookieFace il va ajuta raspunsul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa le aranjezi pe foldere:] asta daca le ai pe toate pe desktopbig grin si le pui intr-una din partii>big grin

| butterfly12345 a răspuns:

Depinde de cat spatiu ai in partitia C:, daca ai minim 14 GB, n-ai nicio problema, asa am patit si eu la unele jocuri deoarece aveam sub 7 gb in C:, in caz de ai prea putin spatiu in C: sfatul meu este sa intri in control panel si sa scapi de programele si jocurile nefolositoare aaaa...si evita sa instalezi jocurile in partitia C:, bafta...