1.Deja vazut.
2. 100 Mbps este mai mult decat 21 Mbps, poate ai vrut sa spui 100 Kbps. Numai bine!
1. un sentiment ciudat, iluzia ca ai mai vazut ori ai mai trait o experienta, desi este pentru prima oara.
2. 100 mbps
Salutari...
1. deja vue...este acea senzatie ca ai mai trait odata ceea ce ti se intampla acum; cum in franceza inseamna ''vazut deja'', deja vue se caracterizeaza prin sentimentul ca esti familiarizat cu locul si situati in care esti pus acum...
iar pentru intrebarea a 2-a nu stiu exact... dar cred ca viteza de 21 mbps este mai buna pentru computerul tau... daca uh zici ca cu 100 mbps iti merge greu; poate nu o suporta!
O zi buna!
Pai eu pot sa-tirasp doar la prima intrebare:
deja vu inseamna:
de ex, daca mergi pe strada si cazi in nas si oamenii se uita la tine si in acel moment ti se pare ca ti s-a mai intamplat inainte la fel la fel, asta inseamna ca ai avut un deja vu
Tu chiar esti prost daca nu vezi diferenta intre 100 si 21! Poate imi dai si funda pentru ca tziam deskis ochii! hahaha!
Déjà vu-ul reprezintă un sentiment ciudat sau iluzia că am văzut sau trăit deja o experienţă cu care ne intalnim in acel moment.
Deja Vu=Deja fazut(franceza)
2.Pai 100 e mai mare ca 21 si.Viteza de la net nu o sa mearga NEVER cu viteza pe care ti-o zic ei. Cei de la Vodafone aveau viteza la jumatate, chiar pe laptopul lor la sediul din mall, deci.
1.deja vu = deja vazut (vine din franceza)- sentimentul ca ai mai trait o actiune sau cunoscut o persoana;
2. poti sa ai tu banda de 100 mbps daca modemul nu stie mai mult de 21 mbps vei avea fix 21mbps