| JeffHardy2011 a întrebat:

Heei!
Cum pot face sa am mai multe like-uri la o pagina de facebook? Am facut publicitate reciproca, am dat la prieteni sa imi dea like, ce mai pot face puppy dog eyes?

Fundaaa

Răspuns Câştigător
| Buburuza2222 a răspuns:

Pai poti sa pui linkul paginii tale la paginile mari mari ca sa iti faca pub sau poti face schimburi de likeuri cu alte pagini! De ex: tuu ii strangi ei 5 likeuri si ea strange pentru tine tot 5 likeuri! SAU poti face fotografii de profil si coperta( pentru pagini) iar adminele/adminii iti aduc 3 sau 5 sau cate likeuri vrei tu! Dar ai grija SA NU INTRECI MASURA BUNULUI SIMT! Funda?

6 răspunsuri:
| Tanase_Laurentiu_1996 a răspuns:

Voi primiti bani pentru like-uri?
se fac bani din pagini de facebook?

| kolcov a răspuns:

Vreau sa stiu si eu daca se poate cu ce te ajuta acele like-uri? daca imi poti spune esti tare. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://bit.ly/N7PL5I

| Kaat a răspuns (pentru Tanase_Laurentiu_1996):

laughing)) ai drepatate.

| Kaat a răspuns:

La ce ai nevoie de like-urile astea? Crezi ca te face mai speciala cu ceva sau te ie.i dupa ceilalti ca vezi la ei ca au 200, 300 de like-uri si a.ti innebunit cu totii, pai uite nici eu nu am prea multe am in jur de 100, 150 si nu ma plang oh go on.

| Lady a răspuns:

Bună! >:D<
Vă invităm pe pagina noastră! Sperăm din suflet să vă placă şi să ne ajutaţi să creştem.Nu uita:You Only Love Once!
Publicitatea va fi reciproca :)
http://www.facebook.com/yolopagee