Cand mergi la colinda nu trebuie sa te machiezi trebuie sa stii sa canti cat mai bine
Ccrem ciocolatiu depinde daca ai culoare pielei mai descchisa dar nu foarte strident (cat mai naturala e cel mai bine) ci parul dezlegat cum iti place sau sa til indrepti incretesti cu drotu
Pai, daca mergeti la diriginta de ce te mai machiezi? Oricum faci cum vrei .
Asa si sa iti raspund la intrebare. Pai poti sa iti lasi parul pe spate si sa iti iei putin din par, de la mijloc si sa il prinzi cu o agrafa in fata . Si machiaj, date cu rosu, ca tot colindati de Craciun .
Fundaa?
Asa ziceam si eu. Vreau ceva natural. Daca puteti sa-mi dati si ceva tutoriale. apreciez oricum. :*
Cum spunea bunica-mea, "parca te-ar cumpara cineva" (asta cand ma machiam din lipsa de ocupatie, eram mica) faptul ca te machiezi nu arata nimic, doar ca vrei sa iti acoperi defectele, sau sa arati mai tinara, dar stiu c.a esti chiar tinara asa ca nu ai de ce te machiezi, doar sa-ti strici propria frumusete. daca imi spui de ce conteaza te las in pace.
Ok. Sa incepem. Nu te gandi ca folosesc 3 tone de machiaj. :* La scoala nu ma machiez cine stie cum. doar rimel si luciu de buze. Dar in seara de craciun vroiam ceva natural Culori gen : crem, maro deschis... Nu ceva sofisticat. Sper ca ai inteles.
Ce vrei sa spui? Gandeste-te ce canti si cum canti.Ca nu esti manechin de moda.Parintii nostri nu se boiau cand plecau la colindat.Fite de fata mare(?).