Nu vei putea face asta acum fara acordul parintilor. Incearca sa-i convingi ca e ceea ce iti doresti cu adevarat.
Înainte parcă ziceai că vrei să faci Dreptu', acum gata, ți s-a luat și de el?
Nu văd relevanţa în răspunsul ăsta. Nu am întrebat ce voiam înainte, ci ce vreau acum. Aveam 14 ani şi alte planuri pe viitor, cum au toţi. Dar crescând ne dăm seama ce vrem cu adevărat. Dacă nu ştii vreun răspuns, nu mai răspunde.
Întrebarea ta e postată fix anul trecut
Anul trecut aveai 14, și acum anul ăsta, brusc ai 17?
Într-un an ai crescut 3 ani , sau cum, că nu-nțeleg.
Pe cine crezi că minți?
Crezi că stau să-mi verific întrebările ? Asta e, aveam 16 ani, so what? poate mi schimb părerea şi când am 18 şi mai bag o întrebare, asta e.
Treaba cu parintii e chiar complicata. Probabil daca vei merge la o facultate unde te vei simti ca un pui de caprioara in cusca unor lei, parintii tai isi vor da seama ca si-au trimis fiica undeva unde fericirea ei e compromisa si poate te vor sustine in ceea ce priveste visul tau. Asta ar fi prima varianta. Daca totusi parintii tai nu vor intelege, pur si simplu spune ca nu esti de acord cu ei. E viata ta pana la urma. Mergi la facultatea pe care ti-o doresti, nu stiu daca parintii tai ar fi in stare sa te abandoneze pur si simplu, iar daca asta s-ar intampla, lupta pentru visul tau si lucreaza in timpul facultatii. (Stiu, ceea ce am spus acum cere multa munca si mult stres. Probabil a treia varianta va fi mai buna). Pe langa toate astea, ultimul lucru care ar ramane de facut ar fi sa mergi la o facultate buna, dar nu cea pe care ti-o doresti si sa faci cursuri de dans in orasul in care se afla facultatea.
Totusi, incearca sa vorbesti cu ei, nu cred ca un parinte ar fi atat de rau incat sa nu puna pe primul loc fericirea propriului copil. Sper sa reusesti.