| DeeaDeea001pinck a întrebat:

Hei buna voi merge in clasa a 7a si nu stiu cum sa imi port parul nu vreau sa imi prind parul sus de tot deoarece am fata mai rotunda si nu imi place + ca am un ten ceva mai creol si nu imi place ma puteti ajuta si pe mine cum sa imi prind parul dimineata?
si de maichiaj? voi ce ati zice ce sa imi pun pe fata? un luciu o pudra? un rimel? ce sa imi pun? va rog ajutati-ma un raspuns cat mai rapid + DAU FUNDA! big grin laughing :***

Răspuns Câştigător
| Elena_Monea_1998 a răspuns:

Buna,mie mi se pare foarte una intrebarea pentru ca si eu sunt tot creola mai ales la fata si am si fata rotund.In orice caz, poti sa iti prinzi intr-o parte parul dar nu sus, ci jos... lasat pe umar, si ar merge si o pudra cu un luciu!

6 răspunsuri:
| ben241 a răspuns:

Salut pune ceva foto de ale tale poate te voi ajuta cu ceva happy

| Anitta97 a răspuns:

Ai mentionat ca esti clasa a 7a deci esti inca in generala..nu prea mult machiaj pentru ca o sa dai aiurea.un pic de luciu, putina pudra, creion si rimel este perfect! happy despre par ce sa zic big grin o fundita ceva la moda! parul desfacut daca ti sa nu il prinzi! SUCCES! :*

| denisamariamarza a răspuns:

Heyyyy, clasa a7a nu e mare lucru, adica de ce e asa de important cum iti prinzi parul + ca nu ai cum sa il prea poti purta daca nu il vrei prins. Eu una iti zic sa iti faci un coc mai sus care dupa mine arata foarte bine la soala cu blugi si tenisi sau indreapta-l cu placa si lasa-l pe spate sau daca ai parul lung ar fi super daca ti-ai face o coafura numita '' coada de peste'' ( daca nu o stii uitate pe youtube la tutoriale) dar fa-o intr-o parte o sa arate mult mai bine iar la machiaj... SERIOS? La varsta ta adica de 13 ani vrei machiaj la scoala? Aici iti spun sincer ca la varsta ta nu este normal sa mergi cu machiaj la scoala, si mai ales ce ar spune profesorii. La capitolul machiaj la scoala spun PAS. Eu una iti spun sa mergi naturala la scoala fara nici un pic de machiaj pe fata.
PS: Eu acum am terminat clasa a7a si am purtat parul intr-un coc cateodata si pe spate indreptat cu placa ( aproape tot timpul eram cu parul pe spate dar bine inteles indreptat cu placa) si niciodata nu am folosit machiaj numai o singura zi cand am facut ceva cu niste panglici la clasa a8a mi-am dat cu creion de ochi, dar doar atat happy Sper ca te-am ajutat

| BiuL a răspuns:

Http://therhythmofheels.wordpress.com/......an-scolar/
nu te machia inca, asteapta pana la liceu.

| DeeaDeea001pinck explică (pentru denisamariamarza):

Ma refeream un machiaj cat mai decent de ex unul natural sau nu stiu eu doar am cerut sfaturi de la voi
un rimel cu un strat sau ceva sau o pudra sau un luciu de buze dar mai transparent happy

| denisamariamarza a răspuns (pentru DeeaDeea001pinck):

Am inteles la ce te-ai referit, dar la scoala eu zic ca orce strop de rimel sau pudra o sa afecteze fata ta ( nu acum dar cu varsta o sa se schimbe foarte mult ), dupa mine cel mai bine ar fi sa mergi fara nici un machiaj nimic nu este mai natural de atat. Toate astea care le spui tu eu zic ca ar fi cel mai bine la liceu. Si in plus cine te place te place exact asa cum esti fara machiaj, fara tunsori extravagante ( este doar o parere). Dar daca tu chiar tii sa te machiezi eu zic ca rimel este de ajuns sau cateodata chiar si luciu de buze dar pudra deloc. PS Asta e doar parerea mea