| Denysukaaa a întrebat:

Hei! Niste idei, mai degraba o lista cu ce as putea face intr-o zi plictisitoare cu cea mai buna prietena? Adica niste activitati pe care le-as putea face asa de amuzament happy
Funda! >big grin

Răspuns Câştigător
| DeeaVonP a răspuns:

Hei!
Invit-o la tine acasa sau invers, dati o petrecere cu alte prietene sau va uitati la un film, va duceti la plaja, mai va plimbati prin oras, la mall-uri etc.

Funda? puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| Iulianavaintreaba a răspuns:

Invito sa va uitati la un film de groaza sau sa iesiti la pescuit de baieti big grin rolling on the floor big grin

| teolia a răspuns:

BUNA! ti-as recomada o zi la un parc de distratii,la mall,sau poate iesiti la o plimbare in aer liber in care poate sa intre si o joaca un sport,depinde de varsta,sau sa vedeti u film pe calculator,online,ati putea sa va machiati una pe alta,legate la ochi,sa dansati,sa cantati poate chiar sa imitati unele personaje din filme,seriale, sa va jucati carti, table, remi, etc.

pa! sper ca te-am ajutat!

| annakiss a răspuns:

Bataie cu perne laughing big grin

| Roxanne0 a răspuns:

Pai ati putea lu-a niste scortisoara, si faceti concurs cine o tine cel mai mlt in gura, sau va puteti bate cu faina.

| Denysukaaa explică (pentru teolia):

Nu ma gandeam chiar la asta...M-am referit la o lista cu niste activitati care le-as putea face in aer liber...ca si cum mi-as planifica ziua niste chestii amuzante happy

| XxxXqSimonaElenazX3269XxxX a răspuns:

Păi. eu am o metodă simplă. O chem afară cu încă doi băieți. După ne ducem într-o scară, facem concursuri, începem să râdem laughing big grin. Cam asta facem noi.

| teolia a răspuns:

Atunci un picnic, iesiti in parc si atunci va puteti juca ce vreti pe banci, etc. daca va place sa desenati, faceti-o.iesiti la un volei, fotbal, sotron, daca va place puteti sa mai cititi, daca si asta va place.

| snzpaul a răspuns:

Bataie cu apa, filme.