| MădăST a întrebat:

Ajutati-ma urgent! Eram pe telefon pe net si dintr-o data mi-a aparut PIN BLOCAT si mi s-a inchis telefonul. Dupa accea l-am deschis si nu-mi mai merge cartela deloc :l. Ce pot face si daca e o solutie cum asi putea rezolva.PS.Dati-mi si un nr de la serviciul clienti de expemplu sa vad
Funda :*

6 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Serviciu clienti 1234 in general pentru Vodafone si cosmote.trebuie sa mergi la ei cu cartela daca nu iti merge nici in alt telefon, le spui care este problema si ei iti reinoiesc sim-ul si iti poti pastra si contactele.bafta

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Ce telefon e si ce retea?
Ori telefonul tau ti-a blocat pin-ul de la telfon si trebuie sa afli codul PUK, fie ti s-a ars simul. Pentru PUK trebuie sa suni la serviciul clienti al retelei tale (daca e abonament, daca e cartela ai codul UK pe spatele cartelei pe care era prins simul). Daca s-a ars simul, trebuie sa te duci la un reprezenant si sa iti schimbe sim-ul.

| MădăST explică:

Sunt pe Orange

| MădăST explică:

Si telefon LG KP500
Si da, nu merge simul nici in alt telefon

gyzzard
| gyzzard a răspuns (pentru MădăST):

Trebuie sa mergi la Orange shop si sa ti-l schimbe. Costa 5 sau 10euro. Dar daca esti e abonament si nu ai mai schimbat un sim in ultimii 2 ani e gratis

| Draguta_Mwmoasa_1984 a răspuns:

Vreau un cod pin