Nu ai de ce sa iti faci griji. Daca tine la tine, nu ii pasa de conditiile in care locuiesti. Ideea e sa fie curat si ordine, altfel da, ar fi o problema. In rest, crede.ma nu ai de ce sa iti faci probleme, mai ales ca e bogat deci nu sta pentru bani cu tine. Intr.o situatie asemenatoare am fost si eu cu iubitul meu, el are o sit financiara cv mai buna decat a mea, dar sincer pentru noi nu a contat niciodata asta. Problemele noastre sunt cu totul si cu totul altele. Sper sa fie asa si la tine, cel putin asa ar trebui sa fie. Bafta si have fun, nu te mai gandi la asta. Simte.te bine cat sunteti imp si profitati de timpul vostru.
Fii tu... pur si simplu de ce sa-ti fie rusine? il poti mintii. poti ocolii insa odata si odata tot va afla si atunci ar trebui sa iti fie cu adevarat rusine
>>> DECI FII TU I>>
Daca te iubeste nu o sa aiba ce sa iti reproseze.Nu el te intretine nu el iti da bani ca sa iti traiesti viata eu cred ca daca te iubeste cu adevarat te va iubi si cu bune si cu rele nu numai daca ai fi bogata.
Poti sa-i zici ca asta da e casa mea dar ne mutam in curand la o Vila luxoasa.
Pai tu trebuia sa-i fi spus mai dinainte conditiile in care locuiesti. Este prea devreme ca sa vina la tine acasa.
Niciodata sa nu-l intrebi daca i-a placut la tine. Daca i-a placut va spune el; daca nu, vei vedea mai tarziu.
In mod normal venea la tine acasa numai daca erati pregatiti pentru casatorie. Altfel voi va pierdeti timpul degeaba; la fel si sentimentele.
anonim_4396 întreabă: