| didi2802 a întrebat:

Hei,TPU! As vrea sa stiu niste jocuri faine pentru tableta, dar care sa nu aiba nevoie de internet pentru a merge.
Funda la cel mai bun raspuns si voturi pentru celelalte. happy

Răspuns Câştigător
| bєαυтιƒυℓ a răspuns:

Poti face asta? La mine nu merge asa, trebuie neaparat sa am sistem Wireless ca sa pot sa-mi descarc jocuri.Asa ca mi-am cumparat dar platesc si taxa lunara.
Deci cum am zis de pe GooglePlay poti sa-ti descarci cate jocuri vrei si sunt super faine!love struckEu iti recomand sa-ti descarci din categoria TalkingFriends acelea sunt super tari!winking

3 răspunsuri:
| bєαυтιƒυℓ a răspuns:

Nu am inteles prea bine la ce te referi cu internetul.
Tu vrei ca jocurile sa nu fie pe internet sau sa nu le descarci de pe internet?
Daca vrei ca jocurile sa nu fie pe internet iti poti descarca de pe GooglePlay o gramada.Sunt atat de frumoase!love struckSi ai o multime de optiuni.winkingDar vezi ca trebuie sa iti faci cont.
Daca vrei ca jocurile sa nu fie descarcate de pe internet nu ai cum sa ai jocuri pe tableta.Adica,de unde le descarci? Nimic nu e gratis, poate in afara de aer, pe ziua de azi.cool
Sper ca te-am ajutat! Mult succes!batting eyelashes

| didi2802 explică (pentru bєαυтιƒυℓ):

Vreau sa zic ca n-am internet pe tableta dar am cablu USB si le descarc de pe calculator.

| petru169 a răspuns:

Merge puse jocuri cu usurinta dar trebuie sa ai cont google ca sa pui un joc oricare si merg si fara net. Daca dai la magazin player si iti srii acolo contul google iti iei jocri de acolo de te saturi.