| GlitterGlitter20 a întrebat:

Ati avut vreodata gandaci de bucatarie?
Aseara,inainte sa adorm, am gasit unul pe marginea patului.Mi s-a facut pielea gaina cand l-am vazut,cand am aprins lumina, a disparut dar oricum, sigur s-a catarat din nou. Toata noaptea nu am dormit de frica gandacului (mi-e foarte frica, iar cand vad unul simt ca il am pe mine). De ce apar? Am facut curatenie totala si azi si acum cateva zile deci nu se poate spune ca e din cauza ca nu am mentinut curatenia. Mancare nu am prin camera...
P.S la bucatarie nu am vazut niciodata,in schimb la mine in dormitor, da.

Răspuns Câştigător
| tagg a răspuns:

Salut! Si eu am aceiasi problema cu gandacii, doar ca eu ii vad si in bucatarie.La mine gandacii vin de la vecini. Daca stai la curte e posibil sa vina de afara. La mine in oras sunt in piata magazine cu tot felul de chestii pentru animale (nu e petshop) si de acolo am luat o fiola cu o otrava si mai dau seara pe jos inainte sa ma culc. A costat in jur de 6 lei, am dizolvat-o in 0, 5l si am pus un pulverizator. Acum nu mai am gandaci happy Sper ca te-am ajutat.:* Funda?!
P.S.: ai grija sa nu atingi solutia, e toxica!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da am vazut, sunt campioni la supravetuire au 200 de milioane de ani de evolutie, incerca si ei sa supravetuiasca, le plac locurile umede si sa aiba hrana, faceti curat, spalati bine peste tot se inmultesc bine anunta pe alti ca bucataria ta e fastfood free

| Anonimacuprobleme a răspuns:

Nu, eu nu am avut astfel de gandaci in camera doar ca la studiu am auzit ca se depun din cauza prafului si ca mananca ori ce insemna vegetatie. sa stii ca ei iubesc mizeria. poate se cuibaresc pe undeva pe sub pat. nu stiu ai grija trebuie sa iei o substanta si sa dai... Funda?

| GlitterGlitter20 explică (pentru Anonimacuprobleme):

Am dat. Am mutat patul cateva zile ca sa fac curat bine, bine. Am avut si anul trecut dar au disparut destul de repede.

| Dicooc a răspuns:

hee hee Gandacii de bucatarie. nu apar daca ai sau nu ai curatenie in casa (Gandacii de bucatarie e ca o... (nu stiu cum sa-ti spun)metafora ca Urechelnita care cica sparge timpanu dar devapt nu e adevarat. Gandacii de bucatarie vin de afara. si mie mi s-s-a intamplat sa am!winking nu te speria de ei pentru ca nu ti-e frica ci ti-e scarba. Gandeste-te ca este de 10 ori mai mare decat el si daca ii dai una. pica si moare laughing deci stai calm. si eu sunt asa cu fluturii de noapte.

| IrinaAndreea a răspuns:

Din pacate am avut si eu la fostul apartament, iar acum avem furnici. straight face Si mie imi e foarte frica de gandaci, asa ca te inteleg. Cumpara o solutie anti-gandaci si da bine peste tot, iar apoi pleaca de acasa ca sa nu te afecteze si lasa geamurile deschise. Mare atentie la animale daca ai, sa le scoti si pe ele din camera. Daca stai la bloc, stiu ca vin pe tevi si nu prea ai ce face, decat sa dai periodic cu solutie si sa fie curatenie luna peste tot. Se intampla sa mai cada firimituri si poate nu le strangi imediat, dar gandacii sunt pe faza. sad

| Anonimacuprobleme a răspuns (pentru GlitterGlitter20):

Poti sa te duci la un cabinet de gandaci. si iti dau acolo prafuri puternice. Sau poti schimba covorul sa il bati poate el are particule murdare!

| CristiDumi a răspuns:

Mergi la un magazin specializat si spune-le problema ta. iti vor da ei o solutie ceva sa dai prin casa

| GlitterGlitter20 explică (pentru IrinaAndreea):

Locuiesc la casa.Am avut si vara trecuta,de fapt am vazut un gandac. L-a dat tata afara si dupa am facut curatenie, am mutat mobila, tot si nu am mai vazut. Dar, timp de cateva seri nu am dormit deloc.Mi-era frica sa nu se urce ala pe mine. Am crezut ca am rezolvat, nu obisnuiesc sa mananc in camera pentru ca nu suport firimiturile si nici furnicile care vin la ele.
Scarbosi mai sunt, chiar nu ii suport, mi-e frica si scarba.
Multumesc mult pentru raspuns!

| IrinaAndreea a răspuns (pentru GlitterGlitter20):

In cazul asta, sa ai grija sa dai cu solutie si la usa de la intrare si sa fie mereu usile inchise. E posibil sa mai apara, dar sa speram ca macar n-o sa-i vedem noi.

| GlitterGlitter20 explică (pentru IrinaAndreea):

Off! Sa speram.