"Dar ganditi-va la un sport ..trebuie sa lucrezi ca sa faci performanta.E la fel si cu temele si invatatul."
Doamne ce mentalitati expirate au unii...
Ce performanta crezi tu ca o sa faci cu temele si invatatul?
Eu am de citit. Da cine pana mea citeste? Sistemul de invatamant din Romania e degeaba. Tot ce te invata acum peste 2-3 ani de la terminarea scolii uiti tot si pentru ce? Te invata numai cacaturi
Eu am primit două culegeri mari și groase, una de mate și una de română și sunt "planificate" pe 3 luni de zile! Ce naiba?! Eu abia acum câteva zile m-am apucat! Și la începutul școlii vom primi notă pe ele. Ce mă fac? M-am săturat deja! Mi se face rău la propriu! Asta e vacanță sau ce? :'(
N-as avea nimic de comentat daca n-as avea de citit numai rahaturi la romana.Mai mult ma lupt cu impulsul de a nu arunca romanul din mana decat cu intelegerea lui.
Dupa parerea mea, e vacanta ca sa te relaxezi, dar profesorii gandesc altfel : " nu trebuie sa uiti ce ai invatat anul asta "
Mna, eu gandesc altfel.Hai sa fim seriosi, in timpul nostru liber trebuie sa facem lectii, dar in timpul scolii, nu puteam avea vacanta, nu?
Asta-i logica mea.Eu nu imi fac temele chiar daca am putine. [ am doar de citit ]. Cand aud titlurile cartilor care le am de citit nu-mi mai vine sa citesc. Daca e sa citesc, citesc ceva ce-mi place sau ma uit la un anime/film/serial.
Ma rog, fiecare cum gandeste.
Peace&Loveeeee
troleibuz întreabă: