| iza4ever a întrebat:

Hei TPU big grin Cum as putea sa imi conving parintii sa imi dea alocatia de cum intru in clasa a 9 a? (mai exact la toamna). Si sincer chiar nu vreau sa ii cheltui pe prostii. Imi place sa citesc, (carti cu supranatural) asta e pasiunea mea care uneori ma omoara atunci cand nu stiu ce sa mai citesc.

Deci cum as putea sa ii conving sa imi dea alocatia incepand din toamna? Multumesc anticipat. :*

11 răspunsuri:
| MysticWayz a răspuns:

Ma regasesesc si eu in partea cu cititul cartilor cu supranatural happy Oricum, revenind la subiect, fa un fel de intelegere cu ei : tu inveti bine, ei iti dau alocatia. Poti sa iti faci chiar cardul tau pe care sa primesti alocatia, indiferent de varsta ( presupun ca ai in jur de 15 ani ). Si pana la urma e alocatia ta, nu a lor. Incearca sa ii iei cu frumosulwinking Succes.

| MysticWayz a răspuns:

Eu nu as recomanda nimanui sa citeasca asa ceva.

| iza4ever explică (pentru MysticWayz):

De ce? Ce asa de rau la cartile cu supranatural? Am citit peste 20 si sincer nu m-am gandit nici macar o data ca ar fi rele.

| MysticWayz a răspuns (pentru iza4ever):

Nici nu am zic ca sunt rele. Si eu am citit foarte multe si imi plac. Probabil nu ai inteles tu bine ce am incercat sa spun.

| iza4ever explică (pentru MysticWayz):

Da, asta cred si eu.

| iza4ever explică:

Nu multumesc draga. Si bere am incercat, dar nu ma omor cu ea. Daca o sa imi cheltui alocatia pe ceva nu o sa fie pe tigari. straight face

| LonelyGirl01 a răspuns:

Iti ajung 42 de lei pe luna? Eu nu imi pastrez alocatia. Atunci cand am nevoie de bani cer...si sincer cred ca depasesc cu mult suma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ameninta-i ca daca nu iti dau alocatia o sa te prostituezi ca sa faci rost bani!

| Senyorul a răspuns:

Sunt de acord cu MystycWayz

| noneeeee a răspuns:

Citeste de pe net e cel mai mare pacat sa dai bani pe carti.

| MysticWayz a răspuns (pentru noneeeee):

Simt nevoie sa te contrazic. Daca era vorba despre o carte pe care o poti gasi cu usurinta pe internet si pe deasupra costa foarte mult in librarii, desigur ca nu e rau sa citesti de pe internet. Desi, in cazul lui, carti despre supranatural nu prea se gasesc pe internet. Cel putin, cele pe care le-am citit eu nu au decat un mic rezumat.