Ma regasesesc si eu in partea cu cititul cartilor cu supranatural Oricum, revenind la subiect, fa un fel de intelegere cu ei : tu inveti bine, ei iti dau alocatia. Poti sa iti faci chiar cardul tau pe care sa primesti alocatia, indiferent de varsta ( presupun ca ai in jur de 15 ani ). Si pana la urma e alocatia ta, nu a lor. Incearca sa ii iei cu frumosul Succes.
Iti ajung 42 de lei pe luna? Eu nu imi pastrez alocatia. Atunci cand am nevoie de bani cer...si sincer cred ca depasesc cu mult suma
Simt nevoie sa te contrazic. Daca era vorba despre o carte pe care o poti gasi cu usurinta pe internet si pe deasupra costa foarte mult in librarii, desigur ca nu e rau sa citesti de pe internet. Desi, in cazul lui, carti despre supranatural nu prea se gasesc pe internet. Cel putin, cele pe care le-am citit eu nu au decat un mic rezumat.
Nu multumesc draga. Si bere am incercat, dar nu ma omor cu ea. Daca o sa imi cheltui alocatia pe ceva nu o sa fie pe tigari.
De ce? Ce asa de rau la cartile cu supranatural? Am citit peste 20 si sincer nu m-am gandit nici macar o data ca ar fi rele.
Nici nu am zic ca sunt rele. Si eu am citit foarte multe si imi plac. Probabil nu ai inteles tu bine ce am incercat sa spun.
Yurisa întreabă: