Uite aici iti explica cum sa faci devirse costume depine care iti place : http://www.prieteni.ro/......0-193.html
Rupe-ti un tricou si machiaza-te scary!simplu si rapid.nu cred ca vrei sa arati nici ca o boschetara dar nici ca o drogataia-ti niste bocanci si o fusta cu dresuri rupte
Din moment ce esti fata ai putea improviza un pic. Te-ai putea machia mai infricosator, sa-ti pui ceva rochie neagra sau cel putin o culoare mai inchisa, niste ghete negre si voila ai terminat.
O palarie+un sacou+baston+niste pantoloni+pantofi cu un nr-doua mai mari+o carioca+cu care iti faci o mica mustaciora=Charlie Chaplin
charlie a fost un comediant american si e destul de cunoscut.in legatura cu "ceva infricosator" la prima vedere colegiii se vor speria, dar apoi se vor linisti.asa a fost si la mine.
e doar o idee.
Si clasa mea face halloween-ul si sincer nici eu nu stiu cu ce ma ma imbrac (costumez) dar cred ca am sa incer ceva mai comod pentru ca va fi petrecere mare poti incerca un machiaj mai scary si o rochie neagra ( daca se poate rupta ) niste dressuri si niste bocanci...cred ca asta va fi si alegerea mea! sper ca am fost de ajutor